Berry Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Mám černé plasty a vedle ručky ten držák na nápoje. Je mi k ničemu a spíš postrádám nějakou přihrádku na drobný "bordel". Chci se zeptat, jestli se dá ten držák nápojů vyměnit za tu přihrádku nebo bych musel měnit celý díl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Mám černé plasty a vedle ručky ten držák na nápoje. Je mi k ničemu a spíš postrádám nějakou přihrádku na drobný "bordel". Chci se zeptat, jestli se dá ten držák nápojů vyměnit za tu přihrádku nebo bych musel měnit celý díl? Můžeš si tam dát co potřebuješ. V plastu na tunelu je díra a co si tam našroubuješ záleží na tobě. A najít někoho na výměnu nebude problém, já to měnil komplet ze šedé na černou a chtěl jsem právě držák na kelímek než kastlík na prach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 10. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Mám černé plasty a vedle ručky ten držák na nápoje. Je mi k ničemu a spíš postrádám nějakou přihrádku na drobný "bordel". Chci se zeptat, jestli se dá ten držák nápojů vyměnit za tu přihrádku nebo bych musel měnit celý díl? Můžeš si tam dát co potřebuješ. V plastu na tunelu je díra a co si tam našroubuješ záleží na tobě. A najít někoho na výměnu nebude problém, já to měnil komplet ze šedé na černou a chtěl jsem právě držák na kelímek než kastlík na prach. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Mám černé plasty a vedle ručky ten držák na nápoje. Je mi k ničemu a spíš postrádám nějakou přihrádku na drobný "bordel". Chci se zeptat, jestli se dá ten držák nápojů vyměnit za tu přihrádku nebo bych musel měnit celý díl? Můžeš si tam dát co potřebuješ. V plastu na tunelu je díra a co si tam našroubuješ záleží na tobě. A najít někoho na výměnu nebude problém, já to měnil komplet ze šedé na černou a chtěl jsem právě držák na kelímek než kastlík na prach. Díky za info Já tam mám zase ten černej kastlík a raději bych držák na kafe - tak co si to spolu vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Klidne si to vymenim, pokud uz jsi to nerealizoval... Já tam mám zase ten černej kastlík a raději bych držák na kafe - tak co si to spolu vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.