Boban DC Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Zdravím,mám problém se samovolným otevřením víčka nádrže.Nesetkal jste se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Zdravím,mám problém se samovolným otevřením víčka nádrže.Nesetkal jste se s tím někdo? Setkal u Fábky-možná to má Octule stejné,nekoukal jsem. Otevři kufr a podívej se na straně víčka pod čalounění, mělo by tam být ovládání toho zobáčku co zajištuje víčko a rádo to vyskakuje z držáku. Jo to vlastně nacvaklé v takovém silonu, možná už to tam nebude chtít držet-tak použij,ale opatrně,vteřińák. Ale opakuji setkal jsem se s tím Fábky, předpokládám, že to bude stejné, koukni a uvidíš, on se stejně ještě někdo ozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Anebo skus vytáhnout káblíky z toho otevírání,či ti náhodou samovolne neotevírá elektrika. Potom uvidíš či je to v elektrice anebo v mechanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boban DC Vloženo 15. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Díky za pomoc,jdu to vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Tento problém jsem měl a vyřešil jsem ho celkem rychle. Přesně jak se tady píše, dostaneš se za koberes a jemným tahem zobáčku nádrž otevřeš. Chyba se vyřešila novým drátkem. Jeden drátek byl někde přerušený, tak mi to známý opravil. Bylo celkem pracná výměna, ale zatím vše v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.