Boban DC Vloženo 12. Srpen 2007 Vloženo 12. Srpen 2007 Zdravím,mám problém se samovolným otevřením víčka nádrže.Nesetkal jste se s tím někdo? Citovat
dick Vloženo 12. Srpen 2007 Vloženo 12. Srpen 2007 Zdravím,mám problém se samovolným otevřením víčka nádrže.Nesetkal jste se s tím někdo? Setkal u Fábky-možná to má Octule stejné,nekoukal jsem. Otevři kufr a podívej se na straně víčka pod čalounění, mělo by tam být ovládání toho zobáčku co zajištuje víčko a rádo to vyskakuje z držáku. Jo to vlastně nacvaklé v takovém silonu, možná už to tam nebude chtít držet-tak použij,ale opatrně,vteřińák. Ale opakuji setkal jsem se s tím Fábky, předpokládám, že to bude stejné, koukni a uvidíš, on se stejně ještě někdo ozve. Citovat
sakin Vloženo 12. Srpen 2007 Vloženo 12. Srpen 2007 Anebo skus vytáhnout káblíky z toho otevírání,či ti náhodou samovolne neotevírá elektrika. Potom uvidíš či je to v elektrice anebo v mechanice. Citovat
Matys06 Vloženo 27. Srpen 2007 Vloženo 27. Srpen 2007 Tento problém jsem měl a vyřešil jsem ho celkem rychle. Přesně jak se tady píše, dostaneš se za koberes a jemným tahem zobáčku nádrž otevřeš. Chyba se vyřešila novým drátkem. Jeden drátek byl někde přerušený, tak mi to známý opravil. Bylo celkem pracná výměna, ale zatím vše v pořádku. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.