Září 26, 200717 r Tento rok fakt hříbky nerostou... Měli jsme sebou i pomocníka. No a domů jsme donesli jen malé a zdravé hříbky a že jich bylo... No a kolik jsme jich tam museli nechat.
Září 30, 200717 r Koukam ,ze uz se nemuzete dockat az nasnezi .)) .....neco ze vcerejsi houbarske prochazky Upraveno Září 30, 200717 r od Jeronymo
Říjen 2, 200717 r Něco z neděle... Nějaký plevel, léčivý šípek,... Skoro všechny listnáče měli stopy nemocí na listí...
Říjen 2, 200717 r jedno podzimni panorama Akorat se omlouvam... pri zmenseni doslo ke znatelne ztrate kvality --... Upraveno Říjen 2, 200717 r od Jeronymo
Říjen 3, 200717 r Tak sem taky hodim par fotecek z vikendu v Rakousku v tom jejich jak oni rikaji Salzkamergut..
Říjen 11, 200717 r A1 GP Brnp - ranní romantika Ta prvni fotka je fakt pekna...Sen snad kazdyho z nas..Rano se probudit,pockat,az slunicko vyleze uplne,ohreje asfalt a jde se radit...
Říjen 11, 200717 r Hlavně ráno na okruhu ještě skoro nikdo nebyl jen hlídači na bráně,jeden kořínek ,který hlídal vstup padocku a evidentně nevěděl co má kontrolovat a dva maníci co hlídali ty vyrovnaný a zabalený A1 a když jsem se tam najednou objevil s foťákem tak ze sebe nemohli ani vypravit slovo. Ale to ráno bylo fakt pěkný. Doufám,že zítra bude ještě lepší. Honza-Ororo.
Listopad 18, 200717 r Dnes jsem projížděl okolo Slezské Harty. Na hrázi byla mlha, že němělo cenu lozit z auta, ale na opačném konci byla mlha již tak akorát, no mrkněte. Upraveno Listopad 18, 200717 r od Peterer
Listopad 18, 200717 r Dnes jsem projížděl okolo Slezské Harty. Na hrázi byla mlha, že němělo cenu lozit z auta, ale na opačném konci byla mlha již tak akorát, no mrkněte. Co to auto zasraný jak jetel. lol lol lol
Listopad 18, 200717 r Dnes jsem projížděl okolo Slezské Harty. Na hrázi byla mlha, že němělo cenu lozit z auta, ale na opačném konci byla mlha již tak akorát, no mrkněte. Co to auto zasraný jak jetel. lol lol lol To bylo zasraný jen pro dokreslení romantické atmosféry...
Listopad 19, 200717 r Dnes jsem projížděl okolo Slezské Harty. Na hrázi byla mlha, že němělo cenu lozit z auta, ale na opačném konci byla mlha již tak akorát, no mrkněte. Co to auto zasraný jak jetel. lol lol lol To bylo zasraný jen pro dokreslení romantické atmosféry... Jj.. to se nemuze ani umyvat v zime bile auto... ja to neumyvam proto, aby me to silnicari nesebrali radlicíí... nechavam to spinave aby to nesplivalo se snehem :-P
Prosinec 27, 200717 r V květnu jsme si pořídili šnečky, druhá fotka je v říjnu Upraveno Leden 4, 200817 r od VitaP
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.