Návštěvník Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 krasna ale bohuzel nejedla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) Juuuuuuuuu a to jsem se nebal Editováno: 14. leden 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 ve výšce 10.000 m někde na trase Praha - Waršava. Kterýmkoliv směrem, kam až oko dohlédlo, vymetená obloha. To se moc často nevidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 (editace) Pár fotek z víkendu. Editováno: 16. leden 2008, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Nějak to zde ožilo, paráda... Matys06: Bouzov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Nějak to zde ožilo, paráda... Matys06: Bouzov? Jasný, potkal jsem tam celkem 6 lidí za 2 a půl hodiny. Parádička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Dnešní počasí v Olomouci. Ten odraz modré oblohy na tom ledě mě dostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Kluci moc pekne - hned si vyberu neco na tapetu - doufam ze nebudu platit pro OSA nejaky ten poplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Kluci moc pekne - hned si vyberu neco na tapetu - doufam ze nebudu platit pro OSA nejaky ten poplatek Myslím, že proto to tady je, aby se nic neplatilo. Pokud budeš chtít něco z mojí sbírky, tak mi pošli maila a já ti to pošlu ve 100% velikosti. Musím to hodně zmenšovat, abych to sem mohl vložit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Myslím, že proto to tady je, aby se nic neplatilo. Pokud budeš chtít něco z mojí sbírky, tak mi pošli maila a já ti to pošlu ve 100% velikosti. Musím to hodně zmenšovat, abych to sem mohl vložit. Třeba že by jsi vzal ven zeleného mazlíka a něco nafotil, když je tak krááásně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 (editace) auto fotit nebudu je zas.. jak sviňa a tak přikládám něco z dnešní procházky.. Editováno: 17. Únor 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 auto fotit nebudu je zas.. jak sviňa a tak přikládám něco z dnešní procházky.. pěkní. koukám, že je máš i rozlišený aby jsi se nepletl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Ranní rozbřesk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 jedno světlo.. a koroze na pochodu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 pěkní. koukám, že je máš i rozlišený aby jsi se nepletl oni josu každej uplně jinej Tome.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 auto fotit nebudu je zas.. jak sviňa a tak přikládám něco z dnešní procházky.. Fesaaai.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 krasna ale bohuzel nejedla Podla mna sa raz da ziest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 (editace) taliansko Editováno: 20. Únor 2008, autor: misom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 taliansko Pěkné To tam maj pláže takhle do rohu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 je to přece ostruvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 je to přece ostruvek Pěknej, hranatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Taky jeden mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Nepoškodíš, nepokradeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Nepoškodíš, nepokradeš.... Co to je "Zhušťovací bod"??...sem to nikdy v životě neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 (editace) Co to je "Zhušťovací bod"??...sem to nikdy v životě neslyšel Jsou to pomocné body v krajině určují souřadnice a výšku. Jsou zaměřeny s přesností údajně 2cm. Pomáhají zeměměřičům, jsou důležité i pro síť GPS... Ale za tuto informaci neručím Editováno: 25. Únor 2008, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.