Leden 14, 200817 r ve výšce 10.000 m někde na trase Praha - Waršava. Kterýmkoliv směrem, kam až oko dohlédlo, vymetená obloha. To se moc často nevidí.
Leden 17, 200817 r Nějak to zde ožilo, paráda... Matys06: Bouzov? Jasný, potkal jsem tam celkem 6 lidí za 2 a půl hodiny. Parádička.
Leden 28, 200817 r Kluci moc pekne - hned si vyberu neco na tapetu - doufam ze nebudu platit pro OSA nejaky ten poplatek
Leden 28, 200817 r Kluci moc pekne - hned si vyberu neco na tapetu - doufam ze nebudu platit pro OSA nejaky ten poplatek Myslím, že proto to tady je, aby se nic neplatilo. Pokud budeš chtít něco z mojí sbírky, tak mi pošli maila a já ti to pošlu ve 100% velikosti. Musím to hodně zmenšovat, abych to sem mohl vložit.
Únor 10, 200817 r Myslím, že proto to tady je, aby se nic neplatilo. Pokud budeš chtít něco z mojí sbírky, tak mi pošli maila a já ti to pošlu ve 100% velikosti. Musím to hodně zmenšovat, abych to sem mohl vložit. Třeba že by jsi vzal ven zeleného mazlíka a něco nafotil, když je tak krááásně?
Únor 17, 200817 r Autor auto fotit nebudu je zas.. jak sviňa a tak přikládám něco z dnešní procházky.. Upraveno Únor 17, 200817 r od superfatty
Únor 17, 200817 r auto fotit nebudu je zas.. jak sviňa a tak přikládám něco z dnešní procházky.. pěkní. koukám, že je máš i rozlišený aby jsi se nepletl
Únor 19, 200817 r Autor pěkní. koukám, že je máš i rozlišený aby jsi se nepletl oni josu každej uplně jinej Tome..
Únor 20, 200817 r auto fotit nebudu je zas.. jak sviňa a tak přikládám něco z dnešní procházky.. Fesaaai..
Únor 24, 200817 r Nepoškodíš, nepokradeš.... Co to je "Zhušťovací bod"??...sem to nikdy v životě neslyšel
Únor 25, 200817 r Co to je "Zhušťovací bod"??...sem to nikdy v životě neslyšel Jsou to pomocné body v krajině určují souřadnice a výšku. Jsou zaměřeny s přesností údajně 2cm. Pomáhají zeměměřičům, jsou důležité i pro síť GPS... Ale za tuto informaci neručím Upraveno Únor 25, 200817 r od Peterer
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.