ramatikl Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Tak ještě přidám něco co mám v compu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Hmm, pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 jo, pěkné fotky. Zkoušeli jste někdo pinhole? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petulda Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Hehe, vlakno o foceni na foru o autech ... Kdyz se budu drzet temat z nazvu vlakna, tak treba: Vychod slunce na Snezce v unoru (landscape): http://snezka.bubaci.info Irenka (portret): http://irena.bubaci.info/ Napajejici se vcelky (makro): http://vcelky.bubaci.info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Petulda: Tvá galerie?ˇ Úúúúúúúžasnéééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 22. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2008 Petulda: Opravdu pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petulda Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Diky, ale ne tak pekny, jako fotka ve tvym profilu... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 jo, pěkné fotky.Zkoušeli jste někdo pinhole? Ee, osobne zatim ne, ale zkusit se ma vsechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petulda Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 K pinhole: zkousel jsem, zatim jen na digitalu. Vysledky byly hodne nepresvedcive, nepovedlo se mi ani jednou udelat dostatecne kulatou dirku. Prava sila pinhole podle mne ale spociva v moznosti uzasne sirky zaberu, takze se chystam na vyrobu vlastniho pinhole fotaku na svitek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 no já o tom uvažuju, že by se to mohlo líbit malé. Furt bere foťák a fotí kde co. Většinou kraviny, ale někdy žasneme jakou se jí povede udělat fotku. Tak jsem si říkal, že bych si s ní mohl pohrát s pinhole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 25. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2008 Tak ještě něco málo přidám ze svého archívu.Rád fotím detaily,tak posuďte,jestli mi to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Toš taky přidám zimní Vysočinu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 krásný!!! ta žlutá na tom sněhu krásně svítí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Tady vánoční kostel v Hobšovicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 tak jeden portrét... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Hmm, parádička...moc pěkný, jak obsahově, tak i provedením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 pridam aj ja niečo aj ked nie som fotman Donovaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Hmm, parádička...moc pěkný, jak obsahově, tak i provedením jj... docela se povedla... ještě mám jednu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 tak ještě pár fotek z tenisového turnaje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 JJ, dobrý. Nejvíc se mi líbí ten úplně první co jsi dával a teď ten poslední z "odpalu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Tak sem hodím niečo aj ja,aj ked to nie je bohviečo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Něco málo co jsem se šel odpoledne projít. Telefon se ale vorlajzově už skoro profesionální práci s novým foťákem nemůže ani náhodou rovnat !!! , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 něco málo z nočního Třince ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Jen tak pro zajímavost zrcadlovka, kterou máme doma. A další foťák Tady obě. Dobrý stroje ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.