Prosinec 22, 200816 r ....................... edit:sory...mám vyčerpanou kapacitu souboru... no tak už snad... Upraveno Prosinec 22, 200816 r od najmis
Prosinec 28, 200816 r 1. a 2. obrazek mi silne pripomina visku sousedici s Polskem - Horni Mala Upa..??? Je to?
Leden 5, 200916 r Já se také pokouším o focení. Tak se pochlubím našimi miláčky. (Ty pavoučky nechováme)
Leden 12, 200916 r Autor tak skoro bych ten Tvůj příspěvek nahlásil jako report už jako zakladatel vlákna ale nechci bejt za prudiče.. a přidávám nějaký fotky z leteckýho dne našeho Oskara...
Leden 14, 200916 r zdravím, nemáte někdo z vás borců kvalitní fotografii interieru octavie 1 i octavie 2 kde jde vidět: 1. palubovka (z pohledu řidiče) nejlépe aby šla vidět celá, i s středem až po řadičku + ovladani el.oken vlevo a vpravo + budíky 2. palubovka a taperce (třeba na otevřenych dveřich řidiče a pohled na palubovku) Pokud možno s nějakou original výbavou a neflockovanym introšem (barva interieru klidně všechny tři (černa, šeda, bežova)) Chystám jednu věc kterou budete mít potom k dispozici všichni. Díky moc
Leden 14, 200916 r Covece, tady na webu mam osobne jen tohle http://forum.skodahome.cz/index.php?act=at...st&id=27268
Leden 27, 200916 r Džeronymo, škoda, žes tam neměl zaparkovaný auto... to bys byl horký kandidát na vítězství v soutěži Fotka roku 09!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.