Publikováno Srpen 14, 200718 r Zdárek, mám takový problém, chrastí mi přihrádka spolujedce. Gumové špunty, které by tomuto chrastění měly zřejmě bránit, nejsou šroubovací, takže je ani nemůžu povytáhnout, aby se situace zlepšila. Nemáte někdo s tímto zkušenost? Pak mi ještě drnčí něco v dutině 5-tých dveří (mám combi) a tady jsem ještě bezradnější. Netuším, jak ten dekl rozdělat. Díky za pomoc, Jirka
Srpen 18, 200718 r Zkus tam nacpat kus molitanu a buď rád že víš co ti tam chrastí, mě tam něco chrastí a zaboha namůžu přijít na to co to je, někde v místech za bagem spolujezdce mi tam přibližně od 80-90km/h začne něco chrastit...
Srpen 18, 200718 r Pak mi ještě drnčí něco v dutině 5-tých dveří (mám combi) a tady jsem ještě bezradnější. Netuším, jak ten dekl rozdělat. Díky za pomoc, Jirka Ten plast na víku kufru je jen naraženej na plastových sponách. Podeber ho větším šroubovákem a pak trochu síly a jde ven. Mě tam taky něco chrastí, ale aspoň vím co. Matice M6 ,když jsem měnil značku tak spadla za vnitřní výztuhy, ale v tom labyrintu na ní kašlu. Upraveno Srpen 18, 200718 r od beeson
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.