Triskos Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Zdárek, mám takový problém, chrastí mi přihrádka spolujedce. Gumové špunty, které by tomuto chrastění měly zřejmě bránit, nejsou šroubovací, takže je ani nemůžu povytáhnout, aby se situace zlepšila. Nemáte někdo s tímto zkušenost? Pak mi ještě drnčí něco v dutině 5-tých dveří (mám combi) a tady jsem ještě bezradnější. Netuším, jak ten dekl rozdělat. Díky za pomoc, Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triskos Vloženo 18. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Tak nic jo? Asi mi nezbyde, než ten kastlík podlepit páskou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Zkus tam nacpat kus molitanu a buď rád že víš co ti tam chrastí, mě tam něco chrastí a zaboha namůžu přijít na to co to je, někde v místech za bagem spolujezdce mi tam přibližně od 80-90km/h začne něco chrastit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 (editace) Pak mi ještě drnčí něco v dutině 5-tých dveří (mám combi) a tady jsem ještě bezradnější. Netuším, jak ten dekl rozdělat. Díky za pomoc, Jirka Ten plast na víku kufru je jen naraženej na plastových sponách. Podeber ho větším šroubovákem a pak trochu síly a jde ven. Mě tam taky něco chrastí, ale aspoň vím co. Matice M6 ,když jsem měnil značku tak spadla za vnitřní výztuhy, ale v tom labyrintu na ní kašlu. Editováno: 18. Srpen 2007, autor: beeson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.