Martyp Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Nejak nechapu,co tim chtel dokazat..Ale aspon mame na co koukat...... http://www.youtube.com/watch?v=NRUm1qC10bU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Je to vůl. Kaviárový tousty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 to je vocas ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 tohle vazne nepochopim...co tim chtel jako dokazat....bud byl totalne na srot a nevidel ze ta barna je zavrena nebo to je opravdovy a nefalsovany k*kot chudak auto v rukou takoveho majitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Já si myslím, že prostě nezabrzdil a auto se mu samo rozjelo, zatím co on otvíral roletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Já si myslím, že prostě nezabrzdil a auto se mu samo rozjelo, zatím co on otvíral roletu. nepripada mi to nejak z kopce,vsimni si schvalne brzdovych svetel,kdyz prijizdi tak dobrzduje jde to videt,pak stoji bez brzdy a potom auto cuklo pri rozjezdu takze podle me dobre vedel co dela...no ikdyz udelal peknou p*****covinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.