Martyp Vloženo 16. Srpen 2007 Vloženo 16. Srpen 2007 Nejak nechapu,co tim chtel dokazat..Ale aspon mame na co koukat...... http://www.youtube.com/watch?v=NRUm1qC10bU Citovat
s-talker Vloženo 16. Srpen 2007 Vloženo 16. Srpen 2007 tohle vazne nepochopim...co tim chtel jako dokazat....bud byl totalne na srot a nevidel ze ta barna je zavrena nebo to je opravdovy a nefalsovany k*kot chudak auto v rukou takoveho majitele Citovat
VitaP Vloženo 16. Srpen 2007 Vloženo 16. Srpen 2007 Já si myslím, že prostě nezabrzdil a auto se mu samo rozjelo, zatím co on otvíral roletu. Citovat
s-talker Vloženo 16. Srpen 2007 Vloženo 16. Srpen 2007 Já si myslím, že prostě nezabrzdil a auto se mu samo rozjelo, zatím co on otvíral roletu. nepripada mi to nejak z kopce,vsimni si schvalne brzdovych svetel,kdyz prijizdi tak dobrzduje jde to videt,pak stoji bez brzdy a potom auto cuklo pri rozjezdu takze podle me dobre vedel co dela...no ikdyz udelal peknou p*****covinu Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.