Petrkiller Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 No Mr. Pavka aspoň si můžeš říct že jsi šikovnej že si to dokázal vypočítat Ale k mé rezervě a defektu kolo už mám opravené, dnes jsem byl v pneuservise kde sice říkal že to je velká díra ale vrazil tam nějaké polstrování či co to bylo, předtím to ještě potřel lepidlem a nakonec to nepomohlo tak to ještě zevnitř přelepil. Udělal zkoušku ve vodě a za 450kč to mám opravené Zdá se mě to sice dost peněz ale jeho odhad byl že do 500 se vleze a nová guma by mě stála 1300-1500 kč :/ takže jsem rád. Opravnou sadu jsem hned vyhodil a místo ní dal letní gumu reklamoval jsem i kompresorek z autokelly ve stylu pneumatiky který zároveň doporučuji NEBRAT!!! Jeho konstrukce je sice super, vypadá hezky ale tlakoměr je tam jen na okrasu .. ukazoval mě 140psi přitom v gumě bylo 200 .. ale ten minulý nešel nasadit ani na ventilek a nedokázal ani nafoukat kolo.. Nový jsem zkusil a asi za 5minut mě nafoukal 80 psi .. ale za 600kč bych ho nebral. Já ho koupil v akci za 250 a i tak je to jen záložní věc. O té duši jsem tomu servisákovi taky říkal ale nic mě neodpověděl. Kolo budu zkoumat jestli neutíká .. Dnes jsem s ním absolvoval Frýdek-Bílá a zpět asi 60km a vpohodě.. hned jsem pořádně umyl i otřískal auto kameny takže můžu v létě stříkat spodek A až bude po svátcích, tak koupím obyč letní barumku a disk. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 Akorát se ti kvůli rozdílu obvodů 15" a 17" kol budou při jízdě přímým směrem točit planetový kola v rozvodovce (diferenciálu) tak jako by jsi jel do mírný zatáčky. Pokud nebudeš jezdit na přední nápravě s 15ctkou a 17ctkou celej rok, tak by se nemělo nic stát. Mě by spíš zajímalo jestli to má nějakej vliv na ABS a ostatní systemy který pro svou činnost používají informace z čidla otáček kola. Jestli je nějak nezmagoří když se tři kola točí nějak a čtvrtý kolo jinak. Žádný negativní vliv to mít nemůže,i při použití kol a pneumatik stejného rozměru,ale jiného stavu náběhu může dělat rozdíl až 10 mm na průměru,když vezmu ,že nová má cca 7mm a před smrtí cca 2mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.