JANBB Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Ahojte neviete mi poradit kupil som rapsody radio a je tam daky divny konektor na antenu lepsie povedane su tam dva a neviem aku redukciu mi ktomu treba bol som aj v skodovke a pre Superb sme nasli 9 redukcii viete mi niekto dat cislo tej spravnej jeden konktor je zlty druhy biely nieco ako SMA reverzny.Vopred dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 www.stualarm.cz tam to najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JANBB Vloženo 17. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 A este nahodou nevie si v rapsody je rovnaka mechanika ako v symphony??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JANBB Vloženo 17. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 A original skoda to nema v ponuke??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JANBB Vloženo 17. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 A este ako sa vola ten kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 je to na tejto stranke myslím http://www.stualarm.cz/kategorie/car-audio...fm-anteny/pg-4/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JANBB Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Ahoj a nevies ci niekde v cechach alebo na slovensku je aj servis na tieto autoradia ???? Mam jedno ale blbne tam optika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.