hlavoun313 Vloženo 1. Únor 2012 Vloženo 1. Únor 2012 no je to tenhle http://www.rapid-autohifi.com/zesilovac-new-sound-gravity-ps1600-ctyrkanalovy-7192.html peněz málo a hlavně to mám kousek takže to bylo rychle doma Citovat
Ondrero Vloženo 2. Únor 2012 Vloženo 2. Únor 2012 Podle mě musíš jít po kabelech,když ti jedna strana hraje a druhá ne při přehazování komponentů. Citovat
hlavoun313 Vloženo 2. Únor 2012 Vloženo 2. Únor 2012 (editace) ještě sem zapoměl napsat že na rádiu je přitom zobrazeno DC ERROR, rádio je ALPINE CDE-113BT po odpojení levého repra nápis zmizí, v pravých však stále "lupe" EDIT: Podle mě musíš jít po kabelech,když ti jedna strana hraje a druhá ne při přehazování komponentů. kabel od vyhyvky k zesilovači je novej 2 x 2.5 qmm, v tom problém nečekám... a kdyby byl špatnej kabel od vyhybky k repru tak by to pouze na rádio taky nehrálo ne? nebo se to projeví až když tim de víc štávy ze zesiku? kabely sem natáh pod kobercem pod sedačkama, a ted už na to nevám volnou garáž abych to znova rozebíral... stačilo dneska přes den v -10 nasazovat prahy, kaslik, spodek palubovky atd... takže zatim chci posbírat moudra a vrhnu se na to až zas bude něco času a místo na práci,.... Editováno: 2. Únor 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat
Ondrero Vloženo 2. Únor 2012 Vloženo 2. Únor 2012 Ouuu to je tedy labůžo záhada...Tak ještě vyzkoušet jiné rádio.. Citovat
fancarhifi Vloženo 2. Únor 2012 Vloženo 2. Únor 2012 ...rádio ti vzkazuje, že máš někde ZKRAT Citovat
hlavoun313 Vloženo 11. Únor 2012 Vloženo 11. Únor 2012 tak vyřešeno.. natáhl sem nový kabely ve dveřích>> začal hrát reprák. odpojil sem reproduktorový iso konektor za radiem >>> zmizelo i lupání hraje to parádně, už jen došetřit na hromreprák... Citovat
Ondrero Vloženo 14. Únor 2012 Vloženo 14. Únor 2012 Paráda A hrom reprák vyřeš co nejdřív.S ním je pak poslech klasa Citovat
I <3 Škoda Vloženo 26. Únor 2012 Vloženo 26. Únor 2012 Prosím Vás o radu, mám combi bez zadních reproduktorů a když jsem si tam chtěl nějaké pořídit, tak mi kamarád řekl, že octavia I combi (v techničáku skříňové vozidlo) nemůže mít zadní reproduktory...chtěl jsem se zeptat, jestli to tak opravdu je a jestli někdo tady ví, jak na to a kam s reproduktory. Předem díky moc. =) Citovat
Ondrero Vloženo 26. Únor 2012 Vloženo 26. Únor 2012 To slyším prvně...To bude nějakej kec Ale se skříňovým vozidlem nemám zkušenost Citovat
Wojnar Vloženo 27. Únor 2012 Vloženo 27. Únor 2012 Není to taková ta úprava na styl "Praktik" bez zadních bočních oken a skel v zdaních dveřích? Citovat
I <3 Škoda Vloženo 1. Březen 2012 Vloženo 1. Březen 2012 Je to Octavia Combi Tour (to jsem zapomněl napsat) žádnou úpravu "Praktik", kterou jsi popsal to nemá...Navíc není místo ani v kufru, kam by se mohli vejít. Pokud by to pomohlo, mohu zítra udělat fotky vnitřku (dveří, kufru, atd.) Citovat
Ondrero Vloženo 1. Březen 2012 Vloženo 1. Březen 2012 Ano to bude rozumné....udělat pár fotek.Jinak ty repráky budou podle mě schovaný pod tapecírunkem... Citovat
I <3 Škoda Vloženo 1. Březen 2012 Vloženo 1. Březen 2012 Tam právě nejsou vůbec zavedený kabely údajně. A v zadním tapecu je akorát odkládací místo na časáky...v obou dveřích Citovat
Ondrero Vloženo 1. Březen 2012 Vloženo 1. Březen 2012 No naši na Fábii taky neměli kabely do zádu natažený.To jsem musel dodělávat zvlášť. A ta příprava na repráky může být schovaná pod tepecem.Jako to má Fábie. Nahoře v plastech máš mřížky?Já nemám kombík,takže se mi těžko radí... Citovat
I <3 Škoda Vloženo 1. Březen 2012 Vloženo 1. Březen 2012 V plastech mám mřížky akorát u kliky. (výškáče) A ptali jsme se na třech vrakáčích, jestli nemají třeba z nějaké octy tapec zadních dveří s reprama a nikde to nemají. Citovat
Ondrero Vloženo 1. Březen 2012 Vloženo 1. Březen 2012 Zadní repra v zadních dveřích nejsou z výroby.... Citovat
Wojnar Vloženo 1. Březen 2012 Vloženo 1. Březen 2012 (editace) ...tapec zadních dveří s reprama ... Už mi to došlo! Ty ty repráky hledáš na špatném místě. Tam bys je mohl hledat klidně do soudného dne a nic bys nenašel. Repráky jsou v kufru, v těch plastech pod okny. Jsou tam, věř mi. EDIT: Ten plast myslím díl č.10 a repro je díl č.18. Editováno: 1. Březen 2012, autor: Wojnar Citovat
I <3 Škoda Vloženo 1. Březen 2012 Vloženo 1. Březen 2012 Nene, ty repra v kufru prostě nemám a nebo nejsou jednoduše zapojený, protože hrají jen repráky v předních dveřích. Citovat
Ondrero Vloženo 1. Březen 2012 Vloženo 1. Březen 2012 Ok máš asi nižší výbavu a repráky tam nejsou už z výroby....Tzn. ,že ti dozadu nevedou ani kabely... A ten obrázek co sem dal Wojnar je to pravé ořechové,kde máš hledat alespoň přípravu a kam si repráky popřípadě dodělat. Citovat
I <3 Škoda Vloženo 1. Březen 2012 Vloženo 1. Březen 2012 Já jsem takovej amatér, že mi to schéma asi nepomůže, ale k tomu předchozímu, kamoš říkal, že tam není ani místo na ty repráky...je to možný ? (on je automechanik, steně jako jeho otec a oba si s tim nevedeli rady) Citovat
Wojnar Vloženo 2. Březen 2012 Vloženo 2. Březen 2012 (editace) Já Ti ani netvrdím, že tam ty repra máš. Jen jsem Ti ukázal kde je máš a kde nemáš hledat. Kámoš bych řekl, že ví prd. Je sice fakt, že ETKA zná pro každou stranu vždy dva díly (nepočítám barevné variace), ale nějak nepředpokládám, že by se líšily (ne)možnosti namontovat repro: Abych pravdu řekl, tak ani já si nebyl na stopro jistý, že ty repráky jsou právě tam. Pustil jsem si rádio jen do zadu a šel poslouchat. Jinak pouhým pohledem, ať už shora nebo se budeš dívat z prostoru kapsy, nelze moc poznat, že tam repro vůbec patří. Musíš prostě ten díl demontovat a budeš vědět. EDIT: V zadu v kufru u rezervy nebo v servisní knížce máš "Datový štítek", ten si rozkóduj tady http://igorweb.org/equidec/default.aspx , budeš vědět jestli tam máš mít 8 nebo jen 4 repro. Editováno: 2. Březen 2012, autor: Wojnar Citovat
I <3 Škoda Vloženo 4. Březen 2012 Vloženo 4. Březen 2012 (editace) Tak jsem udělal co jsi psal, ale nevšiml jsem si tam ničeho o reproduktorech. =( je možný, že jsem místo 0 zadával písmeno O (eoa;1do;3bs;3af;1kp;6fb;1aj;1n6;1nh;h3e;4ue;4r5;bo3;3qt;4a3;8l3;jol;7aa;8gl;6yo;9ak;7qo;8aa;8qk;8xo;4k3;bo3;g33;3l3;9p1;q4h;7xo;9wo;8wd;7ao;qg1;ogg;lo9;7p4;foa)...jinak moc děkuji za ty schémata EDIT: dobrá, zkusím to demontovat a uvidím...kdyby jste měli ještě nějakou radu, tak budu jenom rád...díky předem Editováno: 4. Březen 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky! Citovat
Ondrero Vloženo 4. Březen 2012 Vloženo 4. Březen 2012 Já myslím,že nemusíš hned rozebírat plasty...Bude stačit nakouknout pod tapec... Jak Wojny poslal ten první obrázek,kde je díl číslo 10,tak na něm jsou znázorněné podélné mřížky. Takže jestli náš i na svém plastu podélné mřižky,tak pod nima hledej reprák :-) Tím jde vlastně sound ven od repráku.... Citovat
Wojnar Vloženo 4. Březen 2012 Vloženo 4. Březen 2012 I <3 Škoda: Vypadá to, že v kódu nehraje žádnou roli jestli napíšeš o, O nebo 0. Asi s tím inženýři u VW počítali a např. kód 1do nebo 1dO nebo 1d0 znamená furt jedno a to samé: Bez závěsného zařízení Nicméně já mám repro i vzadu a na typovém štítku pak tento kód 8RM = 8 reproduktorů (pasivní), takže nevím. Je možné, že když ty nemáš ten kód, nemáš prostě 8 ks repro. Když se budeš dívat jestli repro máš nebo, tak to vůbec nezkoušej na pravé straně. Tam prostě nic není vidět. Jedině se koukni do levé kapsy, posviť si tam baterkou, uvidíš takový kus molitanu a za ním pak magnet repráku, teda štítek na něm. K repráku jako takovému se dostaneš ale jen rozebráním plastu. Jo, ale nejjednodušší jak zjistit jestli repráky v zádu máš nebo, je kouknout se na hnědý ISO konektor u rádia: Pokud bude plně osazen, tak aspoň dozadu Ti jdou kabely, což bude polovina úspěchu. Ale fyzické kontrole přítomnosti repráku se pro stoprocentní jistotu nevyhneš. Za to, pokud nebude osazen na pozicích 3, 4, 5 a 6, máš jasno, repráky v zádu nemáš na stopro. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.