Přejít na obsah

I <3 Škoda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • ICQ
    417625768

Oznámení I <3 Škoda

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jenže právě my nevíme, jak se tam dostat pod ten boční kryt...ani se nám nepovedlo oddělat ten plast celej (na druhé straně to máme) takhle se nám nepovedla...nevíte, jak to sundat ? =)
  2. Tak jsme to rozdělali ale nepovedla se nám sundat pravá část vnitřku kufru (neumím to vysvětlit a vložit sem fotku se mi nedaří) =( Každopádně kabeláž tam dotaženou nemám, ale chci ji tam dávat + reproduktory...takže bych se chtěl zeptat na vaše názory na nejlepší repro, popř. jejich velikost...také na typ a velikost reproduktorů v zadních dvěřích (u klik) tam spíše středové asi...(?)
  3. Tak jsem udělal co jsi psal, ale nevšiml jsem si tam ničeho o reproduktorech. =( je možný, že jsem místo 0 zadával písmeno O (eoa;1do;3bs;3af;1kp;6fb;1aj;1n6;1nh;h3e;4ue;4r5;bo3;3qt;4a3;8l3;jol;7aa;8gl;6yo;9ak;7qo;8aa;8qk;8xo;4k3;bo3;g33;3l3;9p1;q4h;7xo;9wo;8wd;7ao;qg1;ogg;lo9;7p4;foa)...jinak moc děkuji za ty schémata EDIT: dobrá, zkusím to demontovat a uvidím...kdyby jste měli ještě nějakou radu, tak budu jenom rád...díky předem
  4. Já jsem takovej amatér, že mi to schéma asi nepomůže, ale k tomu předchozímu, kamoš říkal, že tam není ani místo na ty repráky...je to možný ? (on je automechanik, steně jako jeho otec a oba si s tim nevedeli rady)
  5. Nene, ty repra v kufru prostě nemám a nebo nejsou jednoduše zapojený, protože hrají jen repráky v předních dveřích.
  6. V plastech mám mřížky akorát u kliky. (výškáče) A ptali jsme se na třech vrakáčích, jestli nemají třeba z nějaké octy tapec zadních dveří s reprama a nikde to nemají.
  7. Tam právě nejsou vůbec zavedený kabely údajně. A v zadním tapecu je akorát odkládací místo na časáky...v obou dveřích
  8. Je to Octavia Combi Tour (to jsem zapomněl napsat) žádnou úpravu "Praktik", kterou jsi popsal to nemá...Navíc není místo ani v kufru, kam by se mohli vejít. Pokud by to pomohlo, mohu zítra udělat fotky vnitřku (dveří, kufru, atd.)
  9. Prosím Vás o radu, mám combi bez zadních reproduktorů a když jsem si tam chtěl nějaké pořídit, tak mi kamarád řekl, že octavia I combi (v techničáku skříňové vozidlo) nemůže mít zadní reproduktory...chtěl jsem se zeptat, jestli to tak opravdu je a jestli někdo tady ví, jak na to a kam s reproduktory. Předem díky moc. =)
×
×
  • Vytvořit nový...