Publikováno Srpen 20, 200718 r Ahoj Roomsteráci, myslím, že nás tady v tomhle regionu už pár jezdí, tak co kdybychom se domluvili na nějakém minisrazíku??
Květen 3, 200817 r To tady kolem Kladna jezdím sám?????? ...jsem od Kolina, ale klidne prijedu...........
Červen 5, 200817 r Autor Tak lidičky, kdo se tady v okolí pohybuje s "R" nebo "FII", že bychom pokecali. A neřikejte, že to všichni máte v garáži a chodíte pěšky . HLASTE SE!!!
Červen 6, 200817 r Sobota odpoledne??? Přidá se někdo, R, FII...třeba i F I Upraveno Červen 6, 200817 r od Nohab
Červen 7, 200817 r Tak nakonec se sjelo 50 na 50 % zastoupení FII a R. Fotografii obou účastníků přikládám. Upozorňuji, že Foromenova kola na jeho Roomstru jsou fakt úžasná Tak zas příště a třeba nás bude víc
Červen 17, 200817 r Ahoj, bydlim kousek od Kladna ale posledni dobou jsem moc do fora nekoukal tak jsem o sraziku nevedel Tak lidičky, kdo se tady v okolí pohybuje s "R" nebo "FII", že bychom pokecali. A neřikejte, že to všichni máte v garáži a chodíte pěšky . HLASTE SE!!!
Červen 17, 200817 r Autor V pohodě. Je ještě jedno vlákno v sekci Srazy, tak tam se jukej, snad se podaří dát dohromady pár lidí z okolí. Upraveno Červen 17, 200817 r od foromen
Červen 29, 200817 r Autor Tak lidičky, v sobotu na akci "Chip" jsme se společně s Blackym předběžně dohodli na nějakém srazíku. Předpokládáme, že by byl jednodenní, a předběžně asi víkend v srpnu. Protože Blacky je z UL a já z KL, tak jsme mysleli, že by se to mohlo uspořádat tady někde v okolí KL, aby mohli dorazit i zájemci z druhých směrů a neměli to moc daleko. Takže ty termíny: 16 - 17. 8 nebo 23 - 24. 8. Kdo by dorazil?????
Červen 30, 200817 r Tak lidičky, v sobotu na akci "Chip" jsme se společně s Blackym předběžně dohodli na nějakém srazíku. Předpokládáme, že by byl jednodenní, a předběžně asi víkend v srpnu. Protože Blacky je z UL a já z KL, tak jsme mysleli, že by se to mohlo uspořádat tady někde v okolí KL, aby mohli dorazit i zájemci z druhých směrů a neměli to moc daleko. Takže ty termíny: 16 - 17. 8 nebo 23 - 24. 8. Kdo by dorazil????? ...ja se hlasim
Červen 30, 200817 r mno musim se hlasit? nekdy koncem cervence poslu mail vsem clenum RC a rozhlasime to i tady, do te doby musime vybrat misto a vymyslet program. Zadny silenosti, jen posezeni jidlo piti, a ev nejaky okoli k prohlidce a zabave. nic kde by se lidi museli slikat, nebo do neceho oblikat, nic co by museli navic platit a tak. Jsme tak ruznoroda skupina, ze to musi byt naprosto univerzalni a spontanni. Upraveno Červen 30, 200817 r od Blacky
Červenec 2, 200817 r Jestli se muzou hlasit vozy i s jinym zakoncenim za B sloupkem a nebudu zrovna v praci, tak se hlasim taktez P.S.: Kladno vyhovuje, akorat tam najdu a trefim jen k Česlogu (logistická firma)
Červenec 2, 200817 r Foromene, můžou teda i Roomstery s upravenou karoserií za B sloupkem? Abych tam PMA nenechal samotného
Červenec 2, 200817 r mnoo ja myslim, ze fpohode, ale cast za B sloupken obalite igelitem a prohlizet si vsichni budeme jen predky.
Červenec 2, 200817 r Autor No jasně, že můžou, jak řekl Blacky To PMA: Ten Česlog je na druhé straně Kladna. Od tebe je místo srazíku blíže, nebudeš muset jet celým městem. Tady by to začalo: Kladno, ul. Americká, parkoviště před Penny Marketem. Loc: 50°7'35.893"N, 14°7'21.206"E http://www.mapy.cz/#x=132395088@y=13609870...99461_145639297 Upraveno Červenec 2, 200817 r od foromen
Červenec 3, 200817 r mnoo ja myslim, ze fpohode, ale cast za B sloupken obalite igelitem a prohlizet si vsichni budeme jen predky. Proč? My máme model Roomster 4 dvéřové coupé a proč bychom ho teda schovávali?
Červenec 17, 200817 r Autor Tak pánové, skusíme mini sraz tento víkend? V sobotu ve 14,00 hodin, místo uvedeno výše. Na chvilku pokecat, případně dát někde kafe. Bude účast??
Červenec 18, 200817 r Neslibuju, horko těžko. Ten větší sraz, už je bližší termín? Osobně doporučuju spíš konec srpna, lidi budou už mít po dovolených.
Červenec 18, 200817 r Autor Rád bych se zůčastnil, ale dneska večer odjíždim do Chorvatska... Nevadí, užij si sluníčka
Červenec 18, 200817 r Autor Neslibuju, horko těžko.Ten větší sraz, už je bližší termín? Osobně doporučuju spíš konec srpna, lidi budou už mít po dovolených. Jasně, to bude asi nejlepší termín.
Červenec 27, 200817 r Jasně, to bude asi nejlepší termín. Ahoj, kdypak bude dalsi srazik, sic ted mam opet Roomstrika v MB na generalni garancni oprave a nevim kdy mi ho vrati zpet
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.