Červenec 27, 200817 r Autor ježíš, cos mu proved chudákovi???? Srazík pomalu dáváme dohromady s Blackym, dáme vědět dopředu. Upraveno Červenec 27, 200817 r od foromen
Červenec 29, 200817 r Nic jsem mu neprovedl, choval jsem se k nemu s laskou ale nejak mu zlobi elektronika a par mechanickych veci... snad to daji dohromady, rozepisu se zitra ježíš, cos mu proved chudákovi???? Srazík pomalu dáváme dohromady s Blackym, dáme vědět dopředu.
Srpen 14, 200817 r Autor Kluci, neříkejte, že si neuděláte čas a nedorazíte na sraz. Moc FII zatím není. Tak se snažte
Srpen 30, 200817 r Autor Rychlosrazík TADY. Tak foto viz. výše Upraveno Srpen 31, 200816 r od foromen
Květen 23, 20169 r co někdy sraz bydlím kousek od kladna :-) To já taky - akorát ten kousek je skoro 200 kiláků dlouhej ...
Květen 28, 20169 r Pokud by byl nějaký srázek , tak bych se rád přidal a pochlubil svým rumíkem , hodil pokec ......Martin
Květen 16, 20178 r Před měsícem jsem si také pořídil Roomstera, mám z toho krasavce radost. Jinak po Kladně jezdí Roomsterů docela hafo. Dcera obdivuje bavoráky, takže když jedeme spolu, sledujeme, kolik je na ulici bavoráků a kolik Roomsterů :-)
Květen 19, 20178 r V 16. 5. 2017 na 16:45, VaclavC napsal: Před měsícem jsem si také pořídil Roomstera, mám z toho krasavce radost. Jinak po Kladně jezdí Roomsterů docela hafo. Dcera obdivuje bavoráky, takže když jedeme spolu, sledujeme, kolik je na ulici bavoráků a kolik Roomsterů :-) na co bávo hezký to je , už to není co to bývalo to by si musela koupit starší jsou olítanci kteří vyžadují už moc peněz a nové ? naprosto nedosažitelný .....ať si koupí škodovku dílna skoro na každým rohu a ceny dílů nejsou zabijácký jinak srumíkem naprostá spokojenost :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.