Luka$ Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Prosim kde najdu RJ vyhrevu prednich sedacek? Pojistky jsem zkontroloval a vse OK. Konektory pod sedackou taky OK. Tak uz nevim proc by to nechtelo topit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Prosim kde najdu RJ vyhrevu prednich sedacek?Pojistky jsem zkontroloval a vse OK. Konektory pod sedackou taky OK. Tak uz nevim proc by to nechtelo topit v releovem boxu pod volantem. shod dekl, 2torx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 dyk je teplo, tak netop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka$ Vloženo 20. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 v releovem boxu pod volantem. shod dekl, 2torx. diky mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka$ Vloženo 20. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 dyk je teplo, tak netop To vis priprava na zimu. nemam garaz takze musim resit dokud se venku da jeste pracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 v releovem boxu pod volantem. shod dekl, 2torx. diky mrknu pozice 5 a 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka$ Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 v releovem boxu pod volantem. shod dekl, 2torx. diky mrknu pozice 5 a 6 nasel jsem. ale co dal? kdyz ovladacem u spolujezdce dam vice jak jedna tak cvakne relatko. u ridice to necvakne. Kdyz prohodim relatka tak cvaka vzdy jen to na 5 pozici. bohuzel ale netopi ani jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 (editace) v releovem boxu pod volantem. shod dekl, 2torx. diky mrknu pozice 5 a 6 nasel jsem. ale co dal? kdyz ovladacem u spolujezdce dam vice jak jedna tak cvakne relatko. u ridice to necvakne. Kdyz prohodim relatka tak cvaka vzdy jen to na 5 pozici. bohuzel ale netopi ani jedno. Viděl bych to na ovladač výhřevu sedaček, pokud máš možnost, tak si ho do někoho vypůjč, jde poměrně snadno vypáčit šroubovákem Editováno: 3. Září 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 v releovem boxu pod volantem. shod dekl, 2torx. diky mrknu pozice 5 a 6 nasel jsem. ale co dal? kdyz ovladacem u spolujezdce dam vice jak jedna tak cvakne relatko. u ridice to necvakne. Kdyz prohodim relatka tak cvaka vzdy jen to na 5 pozici. bohuzel ale netopi ani jedno. Viděl bych to na ovladač výhřevu sedaček, pokud máš možnost, tak si ho do někoho vypůjč, jde poměrně snadno vypáčit šroubovákem Taky se často stává... že odejde dečka v sedadčce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 S dovolením bych přidal i svůj dotaz: Dnes jsem za jízdy náhodou zjistil, že mám úplně vřelé ovladače vyhřívání sedaček. Nikdy dřív jsem si toho nevšiml, vyhřívání zapnuté nebylo, teď jsem to byl ještě zkusit u odstaveného auta (stálo ca 1/2 hod.) a ovladače jsou zase studené. Samozřejmě budu pozorovat nadále, jestli to nebyla jen náhoda, ale přesto se ptám, je to možné? (či dokonce normální?) nebo mám dovnitř radši přikoupit minimax? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Takže žádná náhoda, nic se mi nezdálo, ty ovladače při zapnutém motoru opravdu hřejí (až téměř pálí). Jinak ale vyhřívání funguje u obou sedadel normálně - hřeje, je slyšet cvakání relátka, jak zapíná a vypíná, prostě normálka. Setkal se s tím už někdo? Je to problém (příp. může to být do budoucna problém?) nebo si toho nemám všímat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Takže žádná náhoda, nic se mi nezdálo, ty ovladače při zapnutém motoru opravdu hřejí (až téměř pálí). Jinak ale vyhřívání funguje u obou sedadel normálně - hřeje, je slyšet cvakání relátka, jak zapíná a vypíná, prostě normálka.Setkal se s tím už někdo? Je to problém (příp. může to být do budoucna problém?) nebo si toho nemám všímat. já bych řekl že ti ty ovladače ohřívá radio.....pod ....:-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 a neohřívá je i jejich vlastní dioda podsvícení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 a neohřívá je i jejich vlastní dioda podsvícení? není tam dioda, ale malá žárovička, proto se to hřeje... ostatní ovladače mají asi diodu, jsou studené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 to bude asi tím, ve feldě se hřeje každej čudelík když svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Takže zítra bude testovací den, nejdřív nastartuju auto, chvíli počkám, když se nebudou hřát, zapnu rádio a když nebudou hřát ani potom, tak rožnu světla....no jsem zvědavý. Jen mi kujva nejde do palice - auto mám 4 roky, když je chladno, tak ten výhřev opravdu používám a FAKTICKY jsem si toho nikdy nevšiml... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 byl jsem za známým co dělá ve škodovce a říkal že když si seženu nějaký kabely k vyhřívání, tak k tomu budu potřebovat nějaký ŘJ protože je tam napájení CAN, tak jsem se chtěl zeptat jestli to tak je u všech modelů OI, mám r.v.01, 2,5g, budou mi k tomu stačit jen ty relé, nebo musim mít i právě ty ŘJ. prej by mi to mohlo vyhořet. tak se raději zeptám než tam něco začnu dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 byl jsem za známým co dělá ve škodovce a říkal že když si seženu nějaký kabely k vyhřívání, tak k tomu budu potřebovat nějaký ŘJ protože je tam napájení CAN, tak jsem se chtěl zeptat jestli to tak je u všech modelů OI, mám r.v.01, 2,5g, budou mi k tomu stačit jen ty relé, nebo musim mít i právě ty ŘJ. prej by mi to mohlo vyhořet. tak se raději zeptám než tam něco začnu dělat. pokud máš na mysli- vyhřívání sedadel - tak bud jedna dvojtá ř.j. a nebo dvě jednoduché - s CANem nemají nic společného vyhřívání zrcátek - řídí bud dveřní jednotka, nebo komfortka (do 2000) vyhřívání zadního skla - řídí obyčejnej vypínač vyhřívání (předehřev) vody - dvě relé ovládané ř.j. motoru víc mě u octy nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 byl jsem za známým co dělá ve škodovce a říkal že když si seženu nějaký kabely k vyhřívání, tak k tomu budu potřebovat nějaký ŘJ protože je tam napájení CAN, tak jsem se chtěl zeptat jestli to tak je u všech modelů OI, mám r.v.01, 2,5g, budou mi k tomu stačit jen ty relé, nebo musim mít i právě ty ŘJ. prej by mi to mohlo vyhořet. tak se raději zeptám než tam něco začnu dělat. pokud máš na mysli- vyhřívání sedadel - tak bud jedna dvojtá ř.j. a nebo dvě jednoduché - s CANem nemají nic společného vyhřívání zrcátek - řídí bud dveřní jednotka, nebo komfortka (do 2000) vyhřívání zadního skla - řídí obyčejnej vypínač vyhřívání (předehřev) vody - dvě relé ovládané ř.j. motoru víc mě u octy nenapadá sedaček, takže ta ŘJ je to relé? pochopil jsem to dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 ano značena 455 1U0 919 533 dvojtá značena 59 1E0 919 533 jednoduchá s tím který je dvojtý/jednoduchý si nejsem 100% jist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 byl jsem za známým co dělá ve škodovce a říkal že když si seženu nějaký kabely k vyhřívání, tak k tomu budu potřebovat nějaký ŘJ protože je tam napájení CAN, tak jsem se chtěl zeptat jestli to tak je u všech modelů OI, mám r.v.01, 2,5g, budou mi k tomu stačit jen ty relé, nebo musim mít i právě ty ŘJ. prej by mi to mohlo vyhořet. tak se raději zeptám než tam něco začnu dělat. Ani raději nechci myslet co ten známej v tý škodovce dělá-vše,krom sedaček sem teť zabalil do krabice a zítra Ti to posílám. Je to jak píše Vaša,ničeho se neboj,je to jednoduší než to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2007 (editace) byl jsem za známým co dělá ve škodovce a říkal že když si seženu nějaký kabely k vyhřívání, tak k tomu budu potřebovat nějaký ŘJ protože je tam napájení CAN, tak jsem se chtěl zeptat jestli to tak je u všech modelů OI, mám r.v.01, 2,5g, budou mi k tomu stačit jen ty relé, nebo musim mít i právě ty ŘJ. prej by mi to mohlo vyhořet. tak se raději zeptám než tam něco začnu dělat. Ani raději nechci myslet co ten známej v tý škodovce dělá-vše,krom sedaček sem teť zabalil do krabice a zítra Ti to posílám. Je to jak píše Vaša,ničeho se neboj,je to jednoduší než to vypadá. přesně tak, napojíš to na 3 nebo 4 místech do kabeláže auta a už ti bude na zadek a záda hezky teplo Editováno: 8. Listopad 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fifan Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Chtěl jsem se zeptat,nefunguje mi vyhřívání sedaček a pojistka je o.k?kde je chyba...díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 ničeho se neboj,je to jednoduší než to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Chtěl jsem se zeptat,nefunguje mi vyhřívání sedaček a pojistka je o.k?kde je chyba...díky za rady Chyba může být v relé, ve vypínači a nebo přímo v dečkách, ale taky jde o to jestli ti třeba hřeje jen jedna nebo nehřejou obě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.