Ogy Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Zdravím všechny... sháním ovládací panel el. oken a centrálu, do dveří řidiče. Zdá se mi, že zlobí kontakty, první poloha okýnka řidiče nefunguje vůbec a u spolujezdce se mi zase občas nedotahuje samo a musím držet až do konce... vzadu fungujou naštěstí OK No ale zase tak to nepálí, abych investoval do nového... Tak kdyby někdo o něčem věděl.... Dikess. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Myslím, že kdyby si se podíval do sekce Bazar - prodej náhradních dílů, že tam určitě někdo bude mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ogy Vloženo 20. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Díky, zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 máš ZS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unknown Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 No...hlavně teda já nevim no, ale měl jsem podobný problém a bylo to tlačítkama u řidiče ve dveřích. Stačilo je vyndat, rozebrat vyčistit všechny kontakty lihem a je to OKi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Taky mě cukalo okno,vyčistit a chodí to.Panel spínačů když tak mám navíc -zel.podsvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ogy Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Dík všem, zkusim vyčistit a potom uvidím... :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.