Přejít na obsah

ABS cerpadlo

iviak

Doporučené příspěvky

Caves chlapi.taka otazocka mam octavu RSa mam taky problem po nastartovani auta ked sa rozbehne auto tak pri rychlosti 20 km/h mi nieco zaskripe tak na pol sekundy.v manualy som cital ze ABS cerpadlo sa aktyvuje pri tejto rychlosti.robi mi to uz na druhej oktavke.ostatnym kamosom to nerobi.nestretli ste sa s tym?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No...mě to teda dělá hned po otočení klíčku do polohy rozsvícení kontrolek, tak mi něco jakoby zepředu udělá takové "bzzzzzz" a pak někdy i jak říkáš když se rozjedu, ale to slyšim zase jakoby zezadu (ale je to auto, takže se mi to může jen zdát, že to jde zezadu). Je to takové jakoby zabzučení (jakoby nějaký servomotorek, nebo já nevim co). A dělá mi to už snad od té doby co mám Octíka (tj. přes tři roky). A vše v poho ;)

Takže je to asi normální.

Jinak mám 1.8 20V (bez turba) r.v.98

Odkaz ke komentáři

No...mě to teda dělá hned po otočení klíčku do polohy rozsvícení kontrolek, tak mi něco jakoby zepředu udělá takové "bzzzzzz" a pak někdy i jak říkáš když se rozjedu, ale to slyšim zase jakoby zezadu (ale je to auto, takže se mi to může jen zdát, že to jde zezadu). Je to takové jakoby zabzučení (jakoby nějaký servomotorek, nebo já nevim co). A dělá mi to už snad od té doby co mám Octíka (tj. přes tři roky). A vše v poho ;)

Takže je to asi normální.

Jinak mám 1.8 20V (bez turba) r.v.98

to bzzzzz to je cerpadlo mne na rs to robi ked uz otvorim soferove dvere.ale ten zvuk to take zaskripanie uroby presne v 20km/h.niekedy je to silnejsi zvuk inokedy slabsi

Odkaz ke komentáři

Caves chlapi.taka otazocka mam octavu RSa mam taky problem po nastartovani auta ked sa rozbehne auto tak pri rychlosti 20 km/h mi nieco zaskripe tak na pol sekundy.v manualy som cital ze ABS cerpadlo sa aktyvuje pri tejto rychlosti.robi mi to uz na druhej oktavke.ostatnym kamosom to nerobi.nestretli ste sa s tym?

Aj mne to robí(1.8T r.v.99). Už som si zvykol.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...