Radeek Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Čau chtěl jsem se zeptat mam oktávku 1.8 20V rok výroby 1997 a chtěl jsem se zeptat jestli by tam šlo dát turbo a kdyžtak na kolik by mě to vyšlo. prosím za každouo radu ocením díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Čau chtěl jsem se zeptat mam oktávku 1.8 20V rok výroby 1997 a chtěl jsem se zeptat jestli by tam šlo dát turbo a kdyžtak na kolik by mě to vyšlo. prosím za každouo radu ocením díky moc Ahoj levnější bude auto prodat a koupit si 1.8 turbo,předělání by tě vyšlo na podobný peníze jinak si projeď forum už jsem to tady viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 Čau chtěl jsem se zeptat mam oktávku 1.8 20V rok výroby 1997 a chtěl jsem se zeptat jestli by tam šlo dát turbo a kdyžtak na kolik by mě to vyšlo. prosím za každouo radu ocením díky moc Všechno jde, jenomže i když dáš turbo tak tím to zdaleka nekončí, k vyššímu výkonu potřebuješ odpovídající brzdy, lepší tlumiče a hromadu dalších věcí... Takže je opravdu lepší tohle prodat a koupit 1,8T nebo ještě líp RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.