Kutil_Tim Vloženo 31. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2007 chlapi navedte me, predevcirem jsem vymenil spojovaci tyc stabilizatoru a prestalo jedno klepani neprijemne ale vyklubalo se dalsi jak pridam plyn rychleji nebo ho pustim hned tak mi neco klepne, myslim si ze v pravem kole jako by tam bylo neco volneho, tosame kdyz jedu a zmacknu brzdu tak se ozve klepnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 to mas v haji lozisko anebo staci povoleny sroub ( v originalu plechovy ), ktery drzi v naboji loziska poloosu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 1. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2007 lozisko je pul roku stare a sroub snad jeste je dotazeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Jak se pozná špatná (vytlučená) kost??? Když za ní chytnu, tak se absolutně nehne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 2. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2007 jak za ni tahas tak vni klepe jak jsem ji rozdelaval tak to ulozeni bylo vni uplne rozpadle pod tou gumou s tou novou ted nejde ani hnout, a ta druha ktera tam je jesdte puvodni tak je uplne volna muzu sni hybat jak chci ale zatim neklepe, originalni ve skode stoji 750kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 jak za ni tahas tak vni klepe jak jsem ji rozdelaval tak to ulozeni bylo vni uplne rozpadle pod tou gumous tou novou ted nejde ani hnout, a ta druha ktera tam je jesdte puvodni tak je uplne volna muzu sni hybat jak chci ale zatim neklepe, originalni ve skode stoji 750kc Zkoušel jsem to když auto stálo na zemi a ani se to nehlo, ale v podvozku něco tlumeně mlátí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 taky jsem za ni tahal a neslysel jsem nic tukalo to akorat jak to bylo na zvedaku nebo ti to muze delat ulozeni napravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 taky jsem za ni tahal a neslysel jsem nic tukalo to akorat jak to bylo na zvedakunebo ti to muze delat ulozeni napravy S autem jsem houpal, za kosti tahal a nic... Až to bude někdy zvedlý tak to zkusim, jinak díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanF Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 AHojte, no ja myslim ze problem je v silentbloku ramena napravy. Robi mi to iste, pondelok idem do servisu, kukol som len tak z vytocenym kolesom a asi mi cely ten silentblok vypadol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.