paulino69 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ahoj chlapi několikrát jste mi poradili,tak se na vás obracím znovu.Včera jsem dal klíč do zámku a nějak v něm jemně křuplo a potom jsem zjistil že nastal tento problém.Po příjezdu k baráku jsem vypnul klíček jen o jednu polohu a dál to nešlo prostě nešlo se vrátit a vytáhnout klíč.Jen silou jsem ho otočil a vyjmul ze zámku.Dal jsem trošku WD,abych promazal zámek(jen mírné zlepšení),ale jen při zapínání to jde i když se nénevrací trošku zpět,vypmutí jde, ale dost ztuha se ten klíč otáčí abych ho mohl vyndat.Tak co s tím?Ceny jsem zjišťoval-zámek800,-komplet i s klíčem3200,-vložka zámku1200,-to pokud je závada v mechanicetoho zámku. Dík za rady a tipy mám obavu abych tam nemusel po vypnutí nechat klíč a odcházet od autí čaute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ahoj chlapi několikrát jste mi poradili,tak se na vás obracím znovu.Včera jsem dal klíč do zámku a nějak v něm jemně křuplo a potom jsem zjistil že nastal tento problém.Po příjezdu k baráku jsem vypnul klíček jen o jednu polohu a dál to nešlo prostě nešlo se vrátit a vytáhnout klíč.Jen silou jsem ho otočil a vyjmul ze zámku.Dal jsem trošku WD,abych promazal zámek(jen mírné zlepšení),ale jen při zapínání to jde i když se nénevrací trošku zpět,vypmutí jde, ale dost ztuha se ten klíč otáčí abych ho mohl vyndat.Tak co s tím?Ceny jsem zjišťoval-zámek800,-komplet i s klíčem3200,-vložka zámku1200,-to pokud je závada v mechanicetoho zámku. Dík za rady a tipy mám obavu abych tam nemusel po vypnutí nechat klíč a odcházet od autí čaute Musíš specifikovat typ vozu, (nebo to máš to traktoru?)rok výroby , zda je obyč nebo z dálkovým ovladačem, nebo vystřelovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulino69 Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ahoj chlapi několikrát jste mi poradili,tak se na vás obracím znovu.Včera jsem dal klíč do zámku a nějak v něm jemně křuplo a potom jsem zjistil že nastal tento problém.Po příjezdu k baráku jsem vypnul klíček jen o jednu polohu a dál to nešlo prostě nešlo se vrátit a vytáhnout klíč.Jen silou jsem ho otočil a vyjmul ze zámku.Dal jsem trošku WD,abych promazal zámek(jen mírné zlepšení),ale jen při zapínání to jde i když se nénevrací trošku zpět,vypmutí jde, ale dost ztuha se ten klíč otáčí abych ho mohl vyndat.Tak co s tím?Ceny jsem zjišťoval-zámek800,-komplet i s klíčem3200,-vložka zámku1200,-to pokud je závada v mechanicetoho zámku. Dík za rady a tipy mám obavu abych tam nemusel po vypnutí nechat klíč a odcházet od autí čaute Musíš specifikovat typ vozu, (nebo to máš to traktoru?)rok výroby , zda je obyč nebo z dálkovým ovladačem, nebo vystřelovák Octavia 1,6 55kw klíč obyčejný jaký to má vliv jestli vystřelovák nebo ne na otočení v zámku zapalování ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedo.miki Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Tých typov je viac a na každom to je inak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulino69 Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Tých typov je viac a na každom to je inak. Vaša uvádí jak vyjmout zámek zapalování,tak to udělám podle návodu a dám k zámečníkovi.Jestli to vyndám a jak to dopadlo,dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Tých typov je viac a na každom to je inak. Vaša uvádí jak vyjmout zámek zapalování,tak to udělám podle návodu a dám k zámečníkovi.Jestli to vyndám a jak to dopadlo,dám vědět. Odkud jsi. V Olomouci mi vložku zámku podle klíče dělal Drápal-Novák asi za cca 600. Pro výrobu není třeba vložka stačil k tomu pouze klíč. http://www.drapal-novak.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.