tweetak Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Zdravim, chtel bych poprosit nekoho o kopletni radu jakou si dat dobrou muziku do auta. Mam FRS a chtel bych do toho neco investovat,ale ne zase na max. Jsem z Prahy... Najdu tu nekoho kdo mi pomuze? predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 nikdo help? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Napis Fancahifimu -_- On se vyzna a ma i dobre ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 (editace) Napis Fancahifimu -_- On se vyzna a ma i dobre ceny. JJ fancarhifi Jináč já tam mám předek Rainbow slx265 deluxe, zadek Rainbow slx210, rádio sonka s bluetoooth, sub v rezervě sonka 38cm, zesík třídy D sony, kapík, komplet zatlumený dveře atd..... Pokud chceš aby to slušnějc hrálo, tak si připrav zhruba 30 - 50 tisíc. Kdyžtak hoď SZ. Editováno: 6. Září 2007, autor: pevely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Zdravim, chtel bych poprosit nekoho o kopletni radu jakou si dat dobrou muziku do auta. Mam FRS a chtel bych do toho neco investovat,ale ne zase na max. Jsem z Prahy... Najdu tu nekoho kdo mi pomuze? predem diky Kdyz budes chtit, tak napis nabo zavolej. Neni problem to probrat. Nejdriv je treba zjistit co presne od toho vyzadujes a pak muzu navrhnout nejakej komplet ozvuceni. pevely: nic ve zlym ale to co si napsal "Pokud chceš aby to slušnějc hrálo, tak si připrav zhruba 30 - 50 tisíc" je pitomost. Kazdej si pod pojmem "slusne hralo" predstavuje uplne neco jinyho. Mam zakazniky co maj sestavu za 5tis a jsou spokojeni. Mam zakazniky co maj sestavu pres 100tis a taky jsou spokojeni. Kazdej vyzaduje uplene neco jinyho a nikdy nemuzes rict, ze dobry ozvuceni prijde na 30-50tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Zdravim, chtel bych poprosit nekoho o kopletni radu jakou si dat dobrou muziku do auta. Mam FRS a chtel bych do toho neco investovat,ale ne zase na max. Jsem z Prahy... Najdu tu nekoho kdo mi pomuze? predem diky Kdyz budes chtit, tak napis nabo zavolej. Neni problem to probrat. Nejdriv je treba zjistit co presne od toho vyzadujes a pak muzu navrhnout nejakej komplet ozvuceni. pevely: nic ve zlym ale to co si napsal "Pokud chceš aby to slušnějc hrálo, tak si připrav zhruba 30 - 50 tisíc" je pitomost. Kazdej si pod pojmem "slusne hralo" predstavuje uplne neco jinyho. Mam zakazniky co maj sestavu za 5tis a jsou spokojeni. Mam zakazniky co maj sestavu pres 100tis a taky jsou spokojeni. Kazdej vyzaduje uplene neco jinyho a nikdy nemuzes rict, ze dobry ozvuceni prijde na 30-50tis. já mám sestavu za 10 a rozhodně spokojenej nejsem mám zatím jen rádio + 4xrepra magnat.... v minulým autě sem k tomu ještě měl subáč magnat a zesik Carpower a to bylo o něčem jiným... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevely Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Zdravim, chtel bych poprosit nekoho o kopletni radu jakou si dat dobrou muziku do auta. Mam FRS a chtel bych do toho neco investovat,ale ne zase na max. Jsem z Prahy... Najdu tu nekoho kdo mi pomuze? predem diky Kdyz budes chtit, tak napis nabo zavolej. Neni problem to probrat. Nejdriv je treba zjistit co presne od toho vyzadujes a pak muzu navrhnout nejakej komplet ozvuceni. pevely: nic ve zlym ale to co si napsal "Pokud chceš aby to slušnějc hrálo, tak si připrav zhruba 30 - 50 tisíc" je pitomost. Kazdej si pod pojmem "slusne hralo" predstavuje uplne neco jinyho. Mam zakazniky co maj sestavu za 5tis a jsou spokojeni. Mam zakazniky co maj sestavu pres 100tis a taky jsou spokojeni. Kazdej vyzaduje uplene neco jinyho a nikdy nemuzes rict, ze dobry ozvuceni prijde na 30-50tis. Nevím co si představuješ pod pojmem pitomost, ale když vemu v úvahu radio, komplet repro, zesík, subáč, instalační matroš + eventuelně zesík na repro tak jseš na 30-50 tisících. Takže mi to jako pitomost moc nepřipadne. Spíš je to fakt. Jinak instalace nad 100000 je pro audiofily a navíc ve fabce bych řekl k ničemu... Samo jsou lidi co se jsou rádi za hifi kolem 5000, ale to se na mě nezlob moc slušně nehraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 Zdravim, chtel bych poprosit nekoho o kopletni radu jakou si dat dobrou muziku do auta. Mam FRS a chtel bych do toho neco investovat,ale ne zase na max. Jsem z Prahy... Najdu tu nekoho kdo mi pomuze? predem diky Kdyz budes chtit, tak napis nabo zavolej. Neni problem to probrat. Nejdriv je treba zjistit co presne od toho vyzadujes a pak muzu navrhnout nejakej komplet ozvuceni. pevely: nic ve zlym ale to co si napsal "Pokud chceš aby to slušnějc hrálo, tak si připrav zhruba 30 - 50 tisíc" je pitomost. Kazdej si pod pojmem "slusne hralo" predstavuje uplne neco jinyho. Mam zakazniky co maj sestavu za 5tis a jsou spokojeni. Mam zakazniky co maj sestavu pres 100tis a taky jsou spokojeni. Kazdej vyzaduje uplene neco jinyho a nikdy nemuzes rict, ze dobry ozvuceni prijde na 30-50tis. Nevím co si představuješ pod pojmem pitomost, ale když vemu v úvahu radio, komplet repro, zesík, subáč, instalační matroš + eventuelně zesík na repro tak jseš na 30-50 tisících. Takže mi to jako pitomost moc nepřipadne. Spíš je to fakt. Jinak instalace nad 100000 je pro audiofily a navíc ve fabce bych řekl k ničemu... Samo jsou lidi co se jsou rádi za hifi kolem 5000, ale to se na mě nezlob moc slušně nehraje. Ty si nepochopil moji myslenku. Lidi jsou ruzny a kazdej ma jinou predstavu. Nekdo si koupi radio za 2500, do predu repra za 1000 a do zadu taky za tisic - osobne bych to nikdy nechtel ale ty lidi si to pusti a fakt jsou nadseny jak to hraje. Proste nekomu se to libi a je spokojenej. Ja v zadnem pripade audiofil nejsem a s instalaci nad 100tis urcite sem. A proto jsem psal, ze je pitomost davat tvoji predstavu o dobry hudbe (30-50tis) jako vzor pro kazdyho. Ono kdyby si denne poslouchal ruzne pozadavky lidi na ozvuceni sveho auta, tak by si spise pochopil o cem mluvim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Diky moc za rady... jinak me se uprimne do hifi nechteji moc rvat penize,protoze auto pak prodam a nic se mi z toho nevrati a nejsem zase tak bohaty ... me staci vymenit symphony a pak poladit basy... a budu spokojeny a radio s BT nepotrebuji - mam BT hf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 11. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 spis ted resim prodej kol... nevedel by nekdo o necem kde dobre prodat 95% RS disky 16 a defakto nove pneu bridgestone 205/45 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.