ozzy Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Cawte, chcem sa len spýtat,da sa to doma vymenit?..Silenblok!...alebo musim do servisu? mam 1.8 Octaviu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Cawte, chcem sa len spýtat,da sa to doma vymenit?..Silenblok!...alebo musim do servisu? mam 1.8 Octaviu který silenblok máš na mysli?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 (editace) Cawte, chcem sa len spýtat,da sa to doma vymenit?..Silenblok!...alebo musim do servisu? mam 1.8 Octaviu který silenblok máš na mysli?? ...hm.....na ramene.....pri pravom prednom kolese...mam to prasknute! Editováno: 4. Září 2007, autor: ozzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Cawte, chcem sa len spýtat,da sa to doma vymenit?..Silenblok!...alebo musim do servisu? mam 1.8 Octaviu který silenblok máš na mysli?? ...hm.....na ramene.....pri pravom prednom kolese...mam to prasknute! Tam jsou dva, ten větší co má díru svisle se dá doma vyměnit bez problémů, ale na ten menší to chce připravek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Cawte, chcem sa len spýtat,da sa to doma vymenit?..Silenblok!...alebo musim do servisu? mam 1.8 Octaviu který silenblok máš na mysli?? ...hm.....na ramene.....pri pravom prednom kolese...mam to prasknute! Tam jsou dva, ten větší co má díru svisle se dá doma vyměnit bez problémů, ale na ten menší to chce připravek... ...myslis kvoly tomu že nalisovat to tam???...lebo ten mam prasknuty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Cawte, chcem sa len spýtat,da sa to doma vymenit?..Silenblok!...alebo musim do servisu? mam 1.8 Octaviu který silenblok máš na mysli?? ...hm.....na ramene.....pri pravom prednom kolese...mam to prasknute! Tam jsou dva, ten větší co má díru svisle se dá doma vyměnit bez problémů, ale na ten menší to chce připravek... ...myslis kvoly tomu že nalisovat to tam???...lebo ten mam prasknuty! Tak na ten slabší na rameně je potřeba taková trubka s kuželovou dírou, jinak pochybuju že se to tam narve tak aby to sedělo, on ten silenblok je tam dost nataženej, blbě se to vysvětluje, prostě to není jen o tom ten starej vyrazit a namlátit nebo nalisovat tam novej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Cawte, chcem sa len spýtat,da sa to doma vymenit?..Silenblok!...alebo musim do servisu? mam 1.8 Octaviu který silenblok máš na mysli?? ...hm.....na ramene.....pri pravom prednom kolese...mam to prasknute! Tam jsou dva, ten větší co má díru svisle se dá doma vyměnit bez problémů, ale na ten menší to chce připravek... ...myslis kvoly tomu že nalisovat to tam???...lebo ten mam prasknuty! Tak na ten slabší na rameně je potřeba taková trubka s kuželovou dírou, jinak pochybuju že se to tam narve tak aby to sedělo, on ten silenblok je tam dost nataženej, blbě se to vysvětluje, prostě to není jen o tom ten starej vyrazit a namlátit nebo nalisovat tam novej... ....ciže radcej servis??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Cawte, chcem sa len spýtat,da sa to doma vymenit?..Silenblok!...alebo musim do servisu? mam 1.8 Octaviu který silenblok máš na mysli?? ...hm.....na ramene.....pri pravom prednom kolese...mam to prasknute! Tam jsou dva, ten větší co má díru svisle se dá doma vyměnit bez problémů, ale na ten menší to chce připravek... ...myslis kvoly tomu že nalisovat to tam???...lebo ten mam prasknuty! Tak na ten slabší na rameně je potřeba taková trubka s kuželovou dírou, jinak pochybuju že se to tam narve tak aby to sedělo, on ten silenblok je tam dost nataženej, blbě se to vysvětluje, prostě to není jen o tom ten starej vyrazit a namlátit nebo nalisovat tam novej... ....ciže radcej servis??? Jestli nemáš autodílnu tak určitě. Chtěl jsem je měnit taky, ale nakonec jsem je tam nechal protože jim nic nebylo a navíc se mi nechtělo shánět ten přípravek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Cawte, chcem sa len spýtat,da sa to doma vymenit?..Silenblok!...alebo musim do servisu? mam 1.8 Octaviu který silenblok máš na mysli?? ...hm.....na ramene.....pri pravom prednom kolese...mam to prasknute! Tam jsou dva, ten větší co má díru svisle se dá doma vyměnit bez problémů, ale na ten menší to chce připravek... ...myslis kvoly tomu že nalisovat to tam???...lebo ten mam prasknuty! Tak na ten slabší na rameně je potřeba taková trubka s kuželovou dírou, jinak pochybuju že se to tam narve tak aby to sedělo, on ten silenblok je tam dost nataženej, blbě se to vysvětluje, prostě to není jen o tom ten starej vyrazit a namlátit nebo nalisovat tam novej... ....ciže radcej servis??? Jestli nemáš autodílnu tak určitě. Chtěl jsem je měnit taky, ale nakonec jsem je tam nechal protože jim nic nebylo a navíc se mi nechtělo shánět ten přípravek... ..to je cele tak, ked sa pohinam, alebo dam spiatocku tak citim alebo pocujem taky buchot take jak kebyže prejdem cez kamen a v servise mi povedali že vsetko je v pohode len silenbloky mam prasknute a ono to robi ten buchot?...sklubnutie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Cawte, chcem sa len spýtat,da sa to doma vymenit?..Silenblok!...alebo musim do servisu? mam 1.8 Octaviu který silenblok máš na mysli?? ...hm.....na ramene.....pri pravom prednom kolese...mam to prasknute! Tam jsou dva, ten větší co má díru svisle se dá doma vyměnit bez problémů, ale na ten menší to chce připravek... ...myslis kvoly tomu že nalisovat to tam???...lebo ten mam prasknuty! Tak na ten slabší na rameně je potřeba taková trubka s kuželovou dírou, jinak pochybuju že se to tam narve tak aby to sedělo, on ten silenblok je tam dost nataženej, blbě se to vysvětluje, prostě to není jen o tom ten starej vyrazit a namlátit nebo nalisovat tam novej... ....ciže radcej servis??? Jestli nemáš autodílnu tak určitě. Chtěl jsem je měnit taky, ale nakonec jsem je tam nechal protože jim nic nebylo a navíc se mi nechtělo shánět ten přípravek... ..to je cele tak, ked sa pohinam, alebo dam spiatocku tak citim alebo pocujem taky buchot take jak kebyže prejdem cez kamen a v servise mi povedali že vsetko je v pohode len silenbloky mam prasknute a ono to robi ten buchot?...sklubnutie? Když je úplně prasklej tak to je možný, mě před výměnou taky připadalo jako by se mi měnila geometrie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Cawte, chcem sa len spýtat,da sa to doma vymenit?..Silenblok!...alebo musim do servisu? mam 1.8 Octaviu který silenblok máš na mysli?? ...hm.....na ramene.....pri pravom prednom kolese...mam to prasknute! Tam jsou dva, ten větší co má díru svisle se dá doma vyměnit bez problémů, ale na ten menší to chce připravek... ...myslis kvoly tomu že nalisovat to tam???...lebo ten mam prasknuty! Tak na ten slabší na rameně je potřeba taková trubka s kuželovou dírou, jinak pochybuju že se to tam narve tak aby to sedělo, on ten silenblok je tam dost nataženej, blbě se to vysvětluje, prostě to není jen o tom ten starej vyrazit a namlátit nebo nalisovat tam novej... ....ciže radcej servis??? Jestli nemáš autodílnu tak určitě. Chtěl jsem je měnit taky, ale nakonec jsem je tam nechal protože jim nic nebylo a navíc se mi nechtělo shánět ten přípravek... ..to je cele tak, ked sa pohinam, alebo dam spiatocku tak citim alebo pocujem taky buchot take jak kebyže prejdem cez kamen a v servise mi povedali že vsetko je v pohode len silenbloky mam prasknute a ono to robi ten buchot?...sklubnutie? Když je úplně prasklej tak to je možný, mě před výměnou taky připadalo jako by se mi měnila geometrie... ...ok dik ti moc zajtra to teda beriem do servisu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Kdyz uz je tady rec o silentblokach.. Mam v haji silentblok prevodovky (kdyz stoucham prstem do motoru, tak se hejbe cca 3 cm sem tam a dost rajtuje i na volnobeh) Kdyz ho budu menit staci u oktavky 1.6/55kw jenom podeprit prevodovku heverem nebo zahaknout na zirafu, nebo je treba jeste nejak zvlast zajistit, aby mi neutekla do strany ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Kdyz uz je tady rec o silentblokach..Mam v haji silentblok prevodovky (kdyz stoucham prstem do motoru, tak se hejbe cca 3 cm sem tam a dost rajtuje i na volnobeh) Kdyz ho budu menit staci u oktavky 1.6/55kw jenom podeprit prevodovku heverem nebo zahaknout na zirafu, nebo je treba jeste nejak zvlast zajistit, aby mi neutekla do strany ? stačí podepřít heverem a je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 5. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2007 No dnes mi to konecne vymenili, stalo ma to nejakych 850sk, ale je to hotove konecne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobretti Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Když se bavíte o silenblocích , mně začaly vrzat na ramenech.Nevíte čím to namazat,nebo to nechat.Vrže to jenom při velkém zhoupnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 a nevrze stabik?zrovna vcera jsem zase kontroloval cele auto a monterpakou jsem zjistil volnejsi silenblok ramene,je i trosku odchliplej od stredu a vrze,kdyz s nim tou pakou hejbu,ale kdyz houpu autem.tak ok,to mi delal jen stabik.to rameno kufnu zitra,novej uz mam 200kc febi,druhou stranu uz jsem menil,15tiskm a porad jak novej,jedina vec,nema montazni sipecky,tak se musi koukat,jak tam byl ten starej.Zitra se v kelly mrknu jeste na silenblok od moogu,jestli ma sipecku,stoji stejne a podle me stejne kvalitni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 a nevrze stabik?zrovna vcera jsem zase kontroloval cele auto a monterpakou jsem zjistil volnejsi silenblok ramene,je i trosku odchliplej od stredu a vrze,kdyz s nim tou pakou hejbu,ale kdyz houpu autem.tak ok,to mi delal jen stabik.to rameno kufnu zitra,novej uz mam 200kc febi,druhou stranu uz jsem menil,15tiskm a porad jak novej,jedina vec,nema montazni sipecky,tak se musi koukat,jak tam byl ten starej.Zitra se v kelly mrknu jeste na silenblok od moogu,jestli ma sipecku,stoji stejne a podle me stejne kvalitni tak jsem koupil ten od moogu,ma sipecku,v pondeli lisuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 a nevrze stabik?zrovna vcera jsem zase kontroloval cele auto a monterpakou jsem zjistil volnejsi silenblok ramene,je i trosku odchliplej od stredu a vrze,kdyz s nim tou pakou hejbu,ale kdyz houpu autem.tak ok,to mi delal jen stabik.to rameno kufnu zitra,novej uz mam 200kc febi,druhou stranu uz jsem menil,15tiskm a porad jak novej,jedina vec,nema montazni sipecky,tak se musi koukat,jak tam byl ten starej.Zitra se v kelly mrknu jeste na silenblok od moogu,jestli ma sipecku,stoji stejne a podle me stejne kvalitni tak jsem koupil ten od moogu,ma sipecku,v pondeli lisuji Mě to pškně mlátilo a byly to ty zadní silembloky na rameni 1ks za 85,-Kč - Autodíly Krč ven šli kladivem a dovnitř na svěráku, jediná prča byly, že na straně spolujezdce nešlo sundat rameno, jelikož šroub narážel do olej. vany, tak se musela trošku povolit celá nápravnice. Obě strany cca 1,5h i s kontrolou obložení na obou nápravách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobretti Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Tak jsem zjistil že když zahýbám velkou silou se stabilizátorem na straně spolujezdce,že má malinkou vůli a vrže.Poraďte co s tím.Ta druhá strana se ani nehne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaKa Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Taky bych se přidal. Tuhle jsem jel po kočičích hlavách a dost se mi rozvibroval volant, až lítal o pár cm nahoru a dolu. Dost mě to vyděsilo. Čím to může být? Tlumiče mám nové. Taky mě štve, že na volnoběh volant docela brní a chvěje se i celé auto. Když kouknu na napínák, tak trochu vibruje, ale nevím, jestli je to normál. Ještě dodám, že mám novej řemen a volnoběžku alternátoru. Mám PD. Můžete někdo sem hodit pár tipů, co omrknout? Pro neználka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Tak jsem zjistil že když zahýbám velkou silou se stabilizátorem na straně spolujezdce,že má malinkou vůli a vrže.Poraďte co s tím.Ta druhá strana se ani nehne. Už se to tu probíralo, ale na vrzání mohu doporučit klouzek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Taky mě štve, že na volnoběh volant docela brní a chvěje se i celé auto. Když kouknu na napínák, tak trochu vibruje, ale nevím, jestli je to normál. Ještě dodám, že mám novej řemen a volnoběžku alternátoru. Mám PD.Můžete někdo sem hodit pár tipů, co omrknout? Pro neználka... odpověd je pod kapotou TDi PD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobretti Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Tak mi ty gumy na stabilizátorech kámoš povolil a namazal grafitem.Tak zatím klid.Doufám že nadlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.