alco Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Viem ze to sem nepatri, ale mam taky poblem so Seatom Ibiza rv2007, pisem to sem lebo je to cca elektronika z fabie. problem je v tom ze som namontoval alarm a vzdy ked odmknem auto tak mi odomkne iba soferove dvere.. alarm nedokaze dat dvojity odomykaci impulz. Aj ked odomykam origos centralnym zamykanim tak na prve stlacenie mi odmkne len dvere sofera a na druhe aj ostatne dvere na vozidle... Vraj sa toto dvojite odomykanie da vypnuc cez VAG com viete mi niekto v tomto HELP??? Dakujem ALCO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Je to v kodovani komfortu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 dakujem. prosim ta a co znamena central+stahovanie vsetkych dveri?? to akoze cez dialkac stiahnem okna? alebo je to len ze vo vozidle su el. okna? je to dvojdverove auto s el oknami a teda moj kod bude : 00259? potrebujem na to HEX alebo pojde aj KKline?? dakujem za opoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 dvojdverove ma 4 okna sťahovacie? podla mna ked su dve a myslim že to mam aj ja tak bude kodovanie 067 znamena to že su tam len el okna ale myslim že tie okna budu po LIN buse takže kodovanie okien ani nebudeš potrebovať. Skusim na svojom bez okien, ja mam LIN okna stači K-Line Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 dvojdverove ma 4 okna sťahovacie?podla mna ked su dve a myslim že to mam aj ja tak bude kodovanie 067 znamena to že su tam len el okna ale myslim že tie okna budu po LIN buse takže kodovanie okien ani nebudeš potrebovať. Skusim na svojom bez okien, ja mam LIN okna stači K-Line u Lin bus je kódování 00018 pro jednotlivé a 00019 pro všechny samo že bez rozlišení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Tak tak ja mam 00019 teda LIN bus dvojdverove ma 4 okna sťahovacie?podla mna ked su dve a myslim že to mam aj ja tak bude kodovanie 067 znamena to že su tam len el okna ale myslim že tie okna budu po LIN buse takže kodovanie okien ani nebudeš potrebovať. Skusim na svojom bez okien, ja mam LIN okna stači K-Line u Lin bus je kódování 00018 pro jednotlivé a 00019 pro všechny samo že bez rozlišení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.