Vany Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Cau lidi.Zna tady nekdo nekoho,kdo by dokazal predelat naraznik.Neco jako je firma Lamino servis.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 z jakého regionu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 Praha.Dobris.Pribram.Tam vsude bydlim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 zkus to tady. doufám, že je to správný kontakt. 777170072 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 8. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Doufám, že to znamená, že jsi pochodil. Tenkrát mi nabízeli super ceny. Až přijde čas, tak u nich nechám udělat nárazníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 8. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2007 Nene jeste jsem tam nevolal.Jen jsem podekoval za kontakt,ale v pondeli ten tel. prubnu.Co mi reknou atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.