rtrt Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 niekedy sa mi stane pri startovani ze zacne blikat na pristrojovke symbol auta s klucikom (asi imo) a auto nastartujem a motor hned zhasne robi to iba niekedy ,neviete co to moze sposobovat? dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Pokud máš 2 klíče tak zkus nastartovat tím druhým a pokud to bude to samé,tak bude problém ve spínačce,je to celkem běžná závada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 spíš vedení (kontakty) mezi spínačkou (čtetcí cívkou) a budíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Visse Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 spíš vedení (kontakty) mezi spínačkou (čtetcí cívkou) a budíky Spíš si myslím, že to je způsobeno dalšími klíči v klíčence, že jen ruší imobilizér, taky mi to někdy dělá. A je to napsáno i v knize jak na to, že to může způsobovat množství klíču ve svazku. Takže stačí jen vytáhnout klíč, protřepat klíčenkou a klíč znovu dát do spínačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 takže v brožuře ? protřepat - nemíchat - a oni se nakódujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 takže v brožuře ?protřepat - nemíchat - a oni se nakódujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 kup si jen dratek od spinacky k budikum cca200kc ve skode,ja ho kupoval a ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 kup si jen dratek od spinacky k budikum cca200kc ve skode,ja ho kupoval a ok uuhuu, moh bys to sim trochu vysvetlit, proc zrovna tohle??? taky mi to obcas blucka..je to zavada oktavii kabylek od spinacky k budikum?? mam 1.8 20V r.v. 98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 kup si jen dratek od spinacky k budikum cca200kc ve skode,ja ho kupoval a ok uuhuu, moh bys to sim trochu vysvetlit, proc zrovna tohle??? taky mi to obcas blucka..je to zavada oktavii kabylek od spinacky k budikum?? mam 1.8 20V r.v. 98 jo,casta zavada,hodne lidi mysli,ze to dala civecka u spinacky,ale je to v tom vedeni k ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Mě to občas dělá taky musím vždy vytáhnout klíč a dát ho tam znovu. Ale nijak to neřeším zatím to nevadí už to mám asi rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nity Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Mě to občas dělá taky musím vždy vytáhnout klíč a dát ho tam znovu. Ale nijak to neřeším zatím to nevadí už to mám asi rok. jj, jen obcas, taky mi to moc nevadi, ale mam strach aby se najednou nestalo to ze to nepujde vubec a ja nezustal nekde viset... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 neboj pokud s tím nic neuděláš tak se dočkáš že někde zůstaneš stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.