Červen 20, 200817 r Kolik maji tve vybojky nasviceno? Obecne plati, ze 4300K maji nejvyssi svitivost. Pokud maji jiz neco najezdeno, vymen je za nove. Jinak vliv na svitivost ma samozrejme i samotna konstrukce reflektoru, resp. cockoveho modulu a pouziteho typu vybojky, novejsi konstrukce budou svitit lepe a s tim nic neudelas. Auto je r.v. 2004 a mám 182000km ma hodiny to nevím chtělo by to počítadlo (světlo hodin :-) )
Červen 20, 200817 r Tak podle tech km bych rekl, ze uz maji svoje odsviceno... Ja bych je vymenil, vic s tim stejne neudelas.
Červen 20, 200817 r Autor Ktoré Audi, VW alebo BMW majú 6000K??? Ahoj, proč audi, vw, BMW, M-Benz mají 6000k a škodovka 4300K když 6000K mají zhoršenou viditelnost za špatného počasí?
Červen 20, 200817 r Ktoré Audi, VW alebo BMW majú 6000K??? no to je jen info podle tohodle co jsem našel http://xenony.ic.cz/jakou_zvolit_barva_svetla.htm http://xenony.ic.cz/d2s_auta.txt seznam aut teď si uvědomuju že to možná bylo myšleno jako jen seznam které auta používají patici D2S. jestli jsem to pochopil špatně tak soráč a ješte jaký je rozdíl mezi D2S a D2R?
Červen 20, 200817 r Tak podle tech km bych rekl, ze uz maji svoje odsviceno... Ja bych je vymenil, vic s tim stejne neudelas. uvidíme dnes jsem schrastil náhradní které by měli vít skoronepoužité tak až to vyměním dám info.
Červen 21, 200817 r Autor Pohoda, daj vedieť ako ti to svieti. K téme farba svetla na xenach, neviem či si čítal moju tému Xenony v kklubovej sekcii (nehladaj ju ak nie, schoval som ju zatial). Audi používa ako vlastne VW gropu len OSRAM a PHILIPS 4300K. To že A8 má studené to svetlo takisto ako aj touareg napríklad je dané dvoma hlavnými faktormi vzájomne úzko súvisiacimi: 1. Výrobcom svetla - Hella a Valeo a za 2. Akú parabolu majú použitú a samozrejme aj clonku čo je veľmi dôležité Zatial čo Hella má svetlo studenšie a subjektívne sa ťahajúce do vyšších K, Valeo má charakteristiku "žltšiu" čo je spôsobené prímesami k hliníku ktorý je naparený na nej. Toto som si overil a popísal aj s obrázkami v tej mojej sekcii a potvrdil mi to tuším aj Noiser, ktorý má A4 alebo A6, neviem a sťažoval sa na dosť "žlté" svetlo proti passatom a aj iným Audinám. Zhrnuté: ja inklinujem viac k Valeu aj napriek "nestudenosti" svetla, majú však plynulejšie rozložené svetlo na vozovke proti Hella.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.