Effendi Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 libero : A budeš poťahovaný až na Národný výbor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 @moderátori: klídek poprosím @Effendi: tvoj avatar je lepší na poťahovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 A ještě je drzý, ba až vyzývavý. Květen 2020: Prezident Škromach se chystá otevřít tunel Blanka.Akce přerušena, ekoaktivisté zjistili, že uvnitř tunelu jsou vzácné plísně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Přijde muž domů z hospody a manželka se ho ptá:"To se nestydíš mít takovou opici?!"Manžel odpoví: "Ale Maruš, vždyť já se za tebe nestydím!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 ....výraz po prvním milování..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Chybí ti tam 1 slovíčko: ORÁLNÍM ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 ...no ještě není po 22hod..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 ....výraz po prvním milování..... ako mohlo toto Ekkarovi utiecť,že už to tu bolo http://forum.skodahome.cz/topic/31-vtipy-vtipné-obrázky-videa/?p=1705994 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Protože Ekkar dneska od rána seděl v dílně nad rozdělaným plošňákem a jen si na moment odskočil k PC ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 co zrovna bastlíš Karle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Komparátor na ukončování nabíjení Pb baterie (hlídá koncový napětí, na který se baterka nabije), zakomponovanej do nabíječky s fázově řízeným tyristorem (reguluje maximální proud, kterým se baterka nabíjí) - masakrálně se mi to vzájemně hádá, i když už jsem to 4x přeměřoval a přepočítával děliče, vždycky se mi to v nějaký poloze nastavování rafne... Dosavadní řízení ukončení nabíjení bylo pomocným tyristorem, kterej měl vypínat hlavní nabíjecí proud uzavřením hlavního tyristoru - jenže i když napěťový děliče děličovaly, pomocnej tyristor netyristoroval. Bastlím k tomu náhradní řešení s nezávisle napájeným operákem, to původní se pravděpodobně moc navzájem ovlivňovalo (je tam vícero nastavovacích trimrů a jejich nastavení se vzájemně přes ten výkonovej tyristor ovlivňuje, připomíná mi to slaďování barevný konvergence na ruský televizi - sladila se červená, jenže to rozházelo modrou, tak se musela donastavit modrá - jenže když se ubrala modrá, zas vylezla zelená a když se ubralo zelený, lidi na obrazovce připomínali nasranýho řezníka Krkovičku (červený), takže se zas muselo hrabat do nastavení červený... Neexistovalo jednoznačný nastavení, ze kterýho by se dalo vycházet, muselo se ladit podle speciálního postupu, kterej byl rozepsanej v manuálu pro asi 20 různě odstupňovanejch výchozích stavů. Tahle tyristorová nabíječka byla něco podobnýho - vzájemně se ovlivňuje nastavení proudu a napětí, při malejch nabíjecích proudech to nabíjí do jinačího napětí, než při vyšším proudu... Snažím se to odstranit, takže nejdřív jsem musel upravit napájení, aby bylo vhodný pro operák, pak vypočítat jiný hodnoty odporů v děličích, navrhnout na to destičku, osadit ji, zapojit do nabíječky a vyzkoušet, čímž jsem zjistil, že to sice funguje, ale o kus jinde než jsem chtěl, takže jsem podle změřenýho stavu přepočítával zase ty odpory - no a to už se opakovalo 3x za sebou, naštěstí se mi to rozptylový pole zužuje, napěťová automatika se zpřesňuje... Doufám že to zítra dodělám a zabuduju do pixličky místo toho předchozího zapojení s tyristorem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Malta>ty jako moderátor nevíš že píšeš do špatné sekce? Pawouka na tebe 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 ty notorický rýpale, že ti vytuním nick 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Nelíbí se ti jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 už je takový okoukaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Tak ho vylepši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 To ten Malta si nedá říct,já ho pořád urguji ať se vrátí k tématu a on že ne :( 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 samý spamer a sranda de stranou 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Asi dostanete všichni BAN. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Už dlouho jsem od nikoho nic nedostal, vždycky si všecko musím koupit sám - od tý doby co mi nebožtík táta v nestřeženým okamžiku prozradil, že žádnej Ježíšek není, jsem od nikoho vlastně nikdy nic nezištně nedostal... vždycky jsem za všecko musel zacálovat, někdy i docela draze... A tady se slibuje DAROVÁNÍ jako někde na trhu...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 :D https://www.facebook.com/erikar.rachelle/videos/1614642992115527/ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 :kol-98: :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 ten dotyčný je tiež na fóre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.