Květen 27, 201312 r Šmarjá,ta by u mě zavírala kufr jen jednou,vždyť ten SUP se málem rozletěl,jak s tím třískla
Květen 27, 201312 r Přijde ataman ke svým kozákům, v ruce drží useknutou hlavu a povídá:"Kozáci, mám pro Vás dvě dobré a dvě špatné zprávy.První dobrá zpráva je, že jsem pro Vás objednal vagón kurev.První špatná zpráva....všechny mají AIDS.Druhá dobrá zpráva je, že jsem na vaši vlečku nechal přistavit i vagon prezervativů.A zpráva poslední...? To je hlava toho rypáka, co je skládal vidlema."
Květen 28, 201312 r Manželku chtěli včera v noci unést mimozemšťani přímo z postele, tak jsem dělal, že spím.Ale ti hajzlové mě přistihli jak se chichotám, když tu tlustou svini nemohli zvednout…
Květen 28, 201312 r Libero to nevydržel a než doběhnul pro foťák,tak to zblajznul. Asi to někde cestou za tu dobu vytrousil,nebo tam vlezla nějaká šelmička a sežrala to. Upraveno Květen 28, 201312 r od Pawouk
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.