Pawouk Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Šmarjá,ta by u mě zavírala kufr jen jednou,vždyť ten SUP se málem rozletěl,jak s tím třískla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Přijde ataman ke svým kozákům, v ruce drží useknutou hlavu a povídá:"Kozáci, mám pro Vás dvě dobré a dvě špatné zprávy.První dobrá zpráva je, že jsem pro Vás objednal vagón kurev.První špatná zpráva....všechny mají AIDS.Druhá dobrá zpráva je, že jsem na vaši vlečku nechal přistavit i vagon prezervativů.A zpráva poslední...? To je hlava toho rypáka, co je skládal vidlema." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Manželku chtěli včera v noci unést mimozemšťani přímo z postele, tak jsem dělal, že spím.Ale ti hajzlové mě přistihli jak se chichotám, když tu tlustou svini nemohli zvednout… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 NEVHODNÉ PRE SLABŠIE POVAHY!!! posledné zostatky minidinosaura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Ouuuu to muselo pěkně smrďánkovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 popravde ani nie...ani psi na dvore na to nejako nereagovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 To se divím...A kde je zbytek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Cos to tam upekl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 sám neviem z čoho to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 To se divím...A kde je zbytek? Na talíři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Jsi neochutnal? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Tak vypadá to,že "vyuzené" je to kvalitně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 By Polrajch pochválil provedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 jj,žebírka,mňam mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Neee já nechápu kde může být vše ostatní Tohle je jak nastražený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 (editace) Libero to nevydržel a než doběhnul pro foťák,tak to zblajznul. Asi to někde cestou za tu dobu vytrousil,nebo tam vlezla nějaká šelmička a sežrala to. Editováno: 28. Květen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Mě to připadá jako nějakej pták .. vyuděný kos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 (editace) Copak,nechutnalo? Tos měl ve svém autě? Editováno: 28. Květen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Sem chtěl napsat černý pasažééér Ale on je to spíš uzený pasažér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Tos měl ve svém autě? nie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 predchodza dnešného denného svietenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Šmarjá. :w00t1: :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 je vidieť,aký dlhým vývojom to prešlo až doteraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.