wirer Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 snáď to tu nebolo... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Domlouvají se tři přítelkyně, že připraví svým chlapům překvapení a oblečouse večer do sado-maso koženého oblečení, s botami na vysokém podpatku ačernou maskou přes oci.Jedna měla snoubence,druhá milence a třetí manžela.Na druhý den se sejdou a vyměňují si svoje zkušenosti......Snoubenka : Když mě uviděl, zamilovaně se na mě podíval,řekl že jsem ženajeho života a celou noc jsme se krásně milovali!Milenka: Když mě uviděl, okamzitě mě popadl a nemilosrdně mě šukal až dorána!Manželka: Když se vrátil z práce, zkoumavě se na mě podíval a říká:"Hej Zorro, co máme k večeři?" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Mama číta inzerát v novinách:"Sympatický muž s vilou, bazénom, tromi autami a tridsaťročnými úspormi hľadá milé dievča na bližšie zoznámenie."Mama ihneď poslala svoju dcéru za týmto mladíkom. Keď príde dcéra domov zo svojho rande, mama sa netrpezlivo pýta:- No, aký bol?- Bol aj sympatický, aj vilu s bazénom mal.- A autá?- Aj auta mal.- A čo tie tridsaťročné úspory?- Dokonca ešte teraz mi stekajú dole stehnami! "Oci, kúp mi motorku.""Nemám peniaze.""Tak predaj mamu.""Čože?""No čo nám je? Mňa už nekojí, tebe už nestojí a pre suseda ju živiť nebudeme!" Minister financií vystupuje na mítingu:-Drahý občania Slovenska, mám pre vás dve novinky. Jednu dobrú a druhú zlú...- Povedz najprv tú dobrú! - kričia občania- Našej milovanej republike sa dnes podarilo uhradiť celý zahraničný dlh!!- Hurá!- A teraz tú zlú...- Máme 72 hodín na opustenie republiky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 To my v Kocourkovsku bysme na to dostali nanejvejš 24 hodin... Ale za největší fór letošního roku považuju nótu ministerstva zahraničí palestinským představitelům ohledně výbuchu v ještě nezkolaudovaný budově jejich "ambasády" v Praze (jak může mít ambasádu stát, kterej de facto ani de iure NEEXISTUJE???) - česká strana nějakou námitku vznesla plnejch 5 dní po výbuchu, kterej (ať už ho spískal kdo ho spískal) zabil jednoho z těch hadráckejch potenciálních teroristů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Galvi tak ten je bomba Zorro me dostal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Jojo Zorro je super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Dialog z Xichtbůku: <a> ty prosimtě, zařídila jsem prohlídku toho bytu co se mi tak líbíl, kdy máš čas?<b> já ti ale řekl že je 1) moc malej, 2) moc drahej, 3)kuchyň stojí pěkně za hovno<a> mně se ale líbí takže se tam půjdem podívat ať chceš nebo nechceš. Kdy se ti to hodí?<b> no tenhle týden tady mám delegaci z ciny takze ne driv jak 29-30 unora<a> oki, zaridim to na 30. :-*<a> tak jsem se s tim zasranym realitakem hadala ze o tom datumu. No on je snad uplne vypatlanej!!<b> co???<a> presvedcoval mne ze 30. unora neexistuje a odmitnul se se mnou bavit.<b> a tak domluvili jste se nejak?<a> ne, odmitam se stakovym debilem bavit<b> to jsem rad ze se tam nemusime chodit koukat ja ti rikal ze je to byt na prd. A ted se muzes podivat do kalendare na letosni unor Komentář: týden se mnou nemluvila a měsíc jsem si nevrznul 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 (editace) Jeden z mnoha dalších dialogů: <Morbid> Hele včera se mě malá ptala jak dělá kráva.<Peter> Cos jí řekl? Snad "bů" ne?<Morbid> Nee.<Morbid> "Kdes byl? Kdy přijdeš? Kam jdeš?"<Peter> :-DKomentář: Pěkně jí to řekl a další masakrální: <Michala> jak se rekne ustni zkouska<Ucitel> Oral exam<Ja> Blow jobKomentář: anglictina v praxi =D Editováno: 10. leden 2014, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Manželé leží v posteli. Manželka najednou slyší: "Co kdybychom se pomilovali" Hned odpoví : "Bolí mě hlava a jsem unavená". Manžel na to: "Spi, já telefonuju..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Snad to tu ještě nebylo, trocha ostravštiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 ..ktovie koľko krát to "slovíčko" povedal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 (editace) Galvi to mi nedelej jsem to tu pustil a hned po 4 vterinach jsem to musel vypnout bo tu je u me dcera se musim podivat pozdeji Edit: uz sem to videl bo jsem ji vyhodil od tud. Jo tak tak takovych lidi par znam jak tak furt nadavaji u roboty Editováno: 12. leden 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Já taková videa nemám rád.... Páč to působí děsně nahraně. To mě může někdo natáčet, jak si natírám chleba máslem a 20x u toho řeku do pí.... Moc vtipný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Video je jedna věc, ale mám v práci cipa z Těšína. A do chuja já su Severočech a to by bylo aby nebylo kurva ne při robote nějaké pico od teho synka že? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Objeven nový chemický prvek !Romík (latinsky Cikanium) - chem. značka Ci, nejedná se o prvek, ale pouze stabilní izotop india.Je hojně zastoupený na zemském povrchu. Základní fyzikálně chemické vlastnosti: romík je hnědý, měkký, zapáchající.Jeho hustota 1,2g/cm3 je vyšší než hustota vody, to znamená, že v ní neplave.Romík je hořlavý, vyniká značnou hydrofobií, naopak dobře vstřebává alkohol.Je magnetický - přitahuje železo, ale i barevné kovy.Atomy romíku se nevyskytují samostatně, ale vytvářejí homonukleární molekuly zvané klany, které mohou dále polymerovat do tzv. tlup. Sloučeniny: koncentrovaný je prudce nebezpečnýVyužití: využití romíku v praxi je mizivé..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 super tak toto je fakt zo života Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Cikán obecný [Romus Vulgaris] Noční živočich, příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít světlou srst v oblasti hlavy. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh, postupem času se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR. Je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán. Samička rodí i několikrát do roka. Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikán obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněný! Fronta na pracáku:☺☺☺☺☺☺☺☺☻☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺Fronta na sociálce:☺☻☻☻☺☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻ Jedou takhle čtyři cikáni favoritem, nabouraj a zabijou se.Je to dobře nebo špatně? .............. Je to špatně, protože favorit je pětimístnej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Potkali se malý ušní maz, malý zubní kaz a malá poševní kvasinka.Malý ušní maz povídá: "Každé ráno se mě snaží dostat taková tyčinka s vatou. Mám co dělat, abych se schoval.""To nic není," povídá malý zubní kaz, "to já se schovávám každé ráno a večer před kartáčkem s pastou"."To ještě vůbec nic není," říká malá poševní kvasinka, " každou noc na mně čumí takové holohlavé čuně, co neví, jestli má jít dovnitř nebo ven a nakonec mi poblije celý domeček!"Malý zubní kaz na to: "Tak toho hajzla já znám taky..." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Jeden muž jel do Afriky a vzal si s sebou svého psa. Pes začal honit motýly a ztratil se. A jak se tak toulal po Africe, vidí, jak se k němu řítí leopard a chce ho sežrat. Pes se lekne, ale všimne si kostí, co jsou kolem, usadí se a jednu začne žvýkat. Ve chvíli, kdy se leopard chystá skočit, říká:"To vám řeknu,to byl ale chutný leopard, mňam, mňam! Jestlipak je jich tu víc?"Leopard to zaslechne a zarazí se uprostřed skoku. Odplíží se do křoví a říká si:"Fuj, ale to bylo o fous!"Viděla to opice a usoudila, že tohle všechno by se mohlo hezky zpeněžit. Jde za leopardem a za mírnou odměnu mu vykecá, jak to bylo doopravdy. Leopard se rozzuří, že si z něho pes dělal srandu a říká:"Víš co, opice, vlez mi na záda a pojď se podívat, co provedu s tím psem!"Pes uvidí leoparda, jak utíká s opicí na zádech k němu:"Co udelám teď, proboha?" Místo útěku si sedne zády k leopardovi, předstírá, že ho ještě nevidí a právě v okamžiku, kdy se k němu leopard přiblíží na doslech, povídá:"Do prdele, kde je ta opice, už před hodinou jsem ji poslal pro dalšího leoparda!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 začiatočníčka... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 dost dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. leden 2014 Sdílet Vloženo 21. leden 2014 dnes z trošku iného súdka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 22. leden 2014 Sdílet Vloženo 22. leden 2014 https://www.youtube.com/watch?v=FpuJSe398Uc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.