Květen 16, 200619 r Chuck Norris facts! aneb Chuck je v Ječný! -Chuck Norris napočítal do nekonečna. Dvakrát -Chuck Norris zemřel před 10 lety ale Smrtka neměla odvahu mu to říct -Chuck Norris umí dělit nulou -Chuck Norris musí třídit prádlo na tři hromady - bílé, barevné a krvavé -Kdyz jde Bubák spát, každou noc se podívá pod postel jestli tam není Chuck Norris -Teorie evoluce neexistuje, existuje pouze seznam živočišných druhů, které nechal Chuck Norris přežít. -Pokud má Chuck Norris zpoždění, čas by měl radši sakra zpomalit -Chuck Norris dokáže pálit mravence lupou. V noci. -Chuck Norris je první človek, který porazil betonovou zeď v tenise. -Slzy Chucka Norrise léčí rakovinu. Škoda, že nikdy neplakal. -Nekteří lidé nosí pyjamo se Supermanem. Superman nosí pyjamo s Chuckem Norrisem -Nejsou žádné odlišné rasy, jenom země plné lidí, které Chuck Norris zbil do různých odstínů černé, modré a žluté -Chuck Norris si v KFC objednal BigMac a dostal ho -V Iráku nebyly žadné zbraně hromadného ničení. Chuck Norris žije v Oklahomě -Značka „parkování pro handicapované“ neznamená, že zde mohou parkovat postižení, znamená to, že tam parkuje Chuck Norris a pokud tam zastavíte udělá z Vás handicapovaného. -V průměrném obývacím pokoji je 1242 věcí, pomocí nichž by Vás Chuck Norris dokázal zabít Včetně samotného pokoje -Chuck Norris nespí, jen čeká -Zbraně nezabíjejí, to Chuck Norris -Hlavní příčiny smrti v USA jsou: 1.Onemocnění srdce, 2.Chuck Norris, 3.Rakovina -Chuck Norris nečte knihy, jen je pořádně zmáčkne a dostane informace, co potřebuje -Chuck Norris nenosí hodinky, on prostě určí kolik je hodin -Většina lidí má 23 párů chromozómů Chuck jich má 72 a všechny jsou smrtelné -Chuck Norris zná poslední číslo čísla Pí -Někteří lidé mají jednu mozkovou hemisféru větší než druhou Chuck Norris má větší obě -Chuck Norris vynalezl celé spektrum barev kromě růžové Tu vynalezl Tom Cruise -Za každým úspěšným mužem je žena, za každým mrtvým mužem je Chuck Norris -Když bůh řekl „budiž světlo“, Chuck Norris čekal až poprosí -Chuck Norris jednou kopl koně do brady. Jeho potomci jsou dnes známí jako žirafy -Ozzy Osbourne ukusuje hlavy netopýrům, Chuck Norris to dělá tygrům usurijským -Chuck Norris umí dělat bubliny z hovězích steaků -Když se říká „nikdo není dokonalý“ Chuck Norris to považuje za osobní urážku
Květen 19, 200619 r Tak to je dobrej magor http://feeb.isa-geek.org/binaries/Pomstaje...orautoskoly.mp3
Květen 19, 200619 r Tak to je dobrej magor http://feeb.isa-geek.org/binaries/Pomstaje...orautoskoly.mp3 tak to je narez........
Květen 21, 200619 r O šamanovi a dvou koulích Pluje Čech, Němec a Rus na lodi a ztroskotají na ostrově. Zajmou je lidojedi a šaman říka: "Dám každému z vás 2 skleněné koule a zavřu vás na týden do chatrče, když mi s těmi koulemi ukážete něco, co jsem ještě neviděl, tak vás nesežerem". Po týdnu přijde k Rusovi, ten sedi uprostřed chatrče a koule se mu vznášejí nad hlavou. Šaman říká: "To uz jsem viděl - sežrat". Pak jde k Němci, tomu lítají koule po celé chatrči. Šaman říka: "To už jsem viděl - sežrat". Nakonec jdou k Čechovi, za chvilku vyjde šaman z chatrče ven a říká: "Tak to jsem ještě neviděl, ten debil jednu ztratil a druhou rozbil."
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.