MichalF Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Ted sem ve starsich mailech nasel mou komunikaci s vyse uvedenou firmou ... Komplet email korespondence, takze cist mail po mailu od spodu. Zdravím pane Frýda, zítra dopoledne sním budu mluvit tak Vám to pošle ale jak říkam a pslal jsem to už jednou, na brzdě za parametry ručíme a pokud máte zájem přímo na Vašem vozu u nás můžete mít také brzdu jelikož každa ŘJ jednotka ma jiný softwér a naší technologii se to ladí vše nejnovějším systémem na mýru daného motoru a dá se to také kdikoliv naladit na Váš požadavek tzv. individuálně, ale to co máme v nabídce vše zákazníkům bohatě stćilo protože auto pak jede jako tzv. z praku, v pátek asi nebudete mít čas na realizaci stou slevou, zas je škoda o Vás přijít když můžete být náš spokojený zákazník a ještě to mít za tu akční cenu, u vás to nepořebujete na firmu +DPH, děkuji Lucie Fráňová - zákaznické centrum ABC Tuning, s.r.o. www.abctuning.cz > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Michal Frýda > Předmět: RE: Chiptunning > Datum: 09.5.2007 11:01:47 > ---------------------------------------- > Dobry den ! > Tak se jen pripominam, ze mi bohuzel stále nic nedorazilo. Od Cimbu uz > mam vse od grafu z motorove brzdy, tak maxima vykonu a krouticiho > momentu, rovnez konkretni cenovou nabidku, ale od Vaseho kolegy sem > bohuzel stále nic nedostal a tak nemam jak porovnavat. Bylo by mozne ještě jednou zkusit aby mi to poslal ? > > Dekuji s pozdravem Michal Fryda > > -----Original Message----- > From: lucie@abctuning.cz [mailto:lucie@abctuning.cz] > Sent: Friday, May 04, 2007 11:15 AM > To: Michal Frýda > Subject: RE: Chiptunning > > > Posílal to kolega, > hned mu to tedy řeknu ať to pošle > ještě jednou, ale jak jsem psala > káždý softwér je jiný takže ho ladíme > na míru daného vozum budete mít > pak zájem o tu brzdu u nás, jelikož > se to musí min.tyden dopředu objednat, díky a jsem s pozdravem LF. > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > Od: Michal Frýda > > Předmět: RE: Chiptunning > > Datum: 04.5.2007 11:05:00 > > ---------------------------------------- > > > > Dobry den ! > > Bohuzel jsem nedostal zadnou reakci na email co sem posilal > > 20.4.2007 viz > nize > > Pokud by bylo mozne poslat znovu, byl bych rad. > > > > S pozdravem Michal Fryda > > > > -----Original Message----- > > From: lucie@abctuning.cz [mailto:lucie@abctuning.cz] > > Sent: Friday, May 04, 2007 11:02 AM > > To: Michal Frýda > > Subject: RE: Chiptunning > > > > > > Zdravím Vás pane, > > chtěla jsem se jen zeptat zda jste > > vše obdržel emailem a jste už > > rozhodnut na tu úpravu, držím > > Vám stále tu akční cenu takže > > v následujícím týdnu se pak > > můžeme domluvit na realizaci, > > mohu Vám nabídnout ještě > > -1000Kč slevu pokud budete > > mít zajem si dát na vůz naše > > podznačky,je to teď na Léto > > nově od vedení firmy naše > > nabídka, díky a jsem s pozdravem > > > > Lucie Fráňová - V.I.P. SERVIS a Zákaznické centrum > > > > ABC Tuning, s.r.o. > > ww.abctuning.cz > > GSM: 774 436 506 > > POBOČKY PO CELÉ EU. > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > Od: Michal Frýda > > > Předmět: RE: Chiptunning > > > Datum: 20.4.2007 20:23:17 > > > ---------------------------------------- > > > Dobry den ! > > > Pokud bych mohl precijen poprosit o ten graf byl bych rad. Na > > > rovinu uz sem byl rozhodnut pro Cimbu, kde mi nabidli stejnou cenu > > > jako vy, ale Vase > cisla > > > znej lip. Ale bez toho grafu lze jen tezko porovnat jak je to ve > skutecnosti. > > To > > > > > > mereni vykonu je na brzde nebo jen nejakym softem jako vag-com apod. ? > > > > > > Dekuju Michal F > > > > > > ________________________________ > > > > > > Od: lucie@abctuning.cz [mailto:lucie@abctuning.cz] > > > Odesláno: pá 20.4.2007 17:36 > > > Komu: Michal Frýda > > > Předmět: Re:Chiptunning > > > > > > > > > > > > > > > Zdravím Vás pane, > > > ano v ceně je i naměření výkonu, > > > pokud by jste to stihl do konce > > > měsíce zrealizovat je možno > > > využít slevu 20%, co se týče > > > grafu tak na ten se mohu podívat > > > ale ladíme softwér na míru daného > > > motoru takže není dobré to srovnávat s jiným motorem, děkuji a > > > jsem s pozdravem > > > > > > Lucie Fráňová - zákaznické centrum > > > > > > ABC Tuning, s.r.o. > > > > > > www.abctuning.cz > > > > > > GSM: 774 436 506 > > > > > > Pobočky po celé Evropě. > > > > > > > > > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > > Od: Michal Frýda > > > > Předmět: Chiptunning > > > > Datum: 20.4.2007 15:26:39 > > > > ---------------------------------------- > > > > Dobry den ! > > > > > > > > Na Vasich strankach sem nalezl upravu ridici jednotky pro motor > > > > 1,8T > 132kW > > > > 235Nm, kde po uprave uvadite 160kW a 340Nm ... chci se zeptat > > > > zda-li > > soucasti > > > > optimalizace ŘJ je I odbrzdeni na motorove brzde, dale pak > > > > zda-li mate k dispozici graf po tomto zasahu kvuli prubehu vykonu a tociveho momentu. > > > > > > > > > > > > > > > > Dekuji s pozdravem Michal Fryda > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Děkuji za Váš zájem o naše služby. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Děkuji za Váš zájem o naše služby. > > > > > > > > > > Děkuji za Váš zájem o naše služby. > > > > Děkuji za Váš zájem o naše služby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Tak to je slušný, ona píše odpovědi úplně na něco jiného, než se ptáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Ty woe, to je fakt sila.... A hlavne ta cestina!!! Kristova noho... A to osloveni - pane Fryda!! Ty woe, to je fakt uroven zaka treti tridy zakladni skoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Ty woe, to je fakt sila.... A hlavne ta cestina!!! Kristova noho... A to osloveni - pane Fryda!! Ty woe, to je fakt uroven zaka treti tridy zakladni skoly. co tady okouníš, mazej do vody! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 ale hlavne ti to ty voe pojede jako tzv. z praku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 No nakonec sem se toho grafu samozrejme nedockal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 No nakonec sem se toho grafu samozrejme nedockal Jo můj strejda a jeho společníci ve firmě ti o nich můžou vyprávět legendy když si tam nechali udělat auta... Nechali si je změřit na brzdě a tím to začalo!!!! Neumí nic a chování fakt na výbornou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 (editace) No graf nemají když laděj pouze pohledem. Teď jsem někde četl inzerát že ti vyladí motor u Lexuse za 60tis a zvednou ti výkon o 20koní a je jedno co máš za motor:)) Ale vypadá to že už je zavřeli protože jejich stránky nefachají Editováno: 13. Září 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Vsak taky ta jejich afera jestli je nepolozila tak uz nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 slušně jsem se pobavil slovník má holčina dobrej a tupá bude asi jako když se žiletkou zajedeš na koleje nejsem si úplně jistej,ale mám dojem že nabízeli i čipování tahačů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Jezisi marja, proc V.I.P. servis zakaznikum dela takova hrouda? Ktera tomu rozumi asi jako ja chemii? SUPER REKLAMA Majkle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 (editace) no to je pecka. ) ladíme na mýru ) Editováno: 14. Září 2007, autor: rtg61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 slušně jsem se pobavil slovník má holčina dobrej a tupá bude asi jako když se žiletkou zajedeš na koleje nejsem si úplně jistej,ale mám dojem že nabízeli i čipování tahačů jj oni nabízeli jako jediný chipování i u aut bez řídící jednotky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 slušně jsem se pobavil slovník má holčina dobrej a tupá bude asi jako když se žiletkou zajedeš na koleje nejsem si úplně jistej,ale mám dojem že nabízeli i čipování tahačů jj oni nabízeli jako jediný chipování i u aut bez řídící jednotky ) unikát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 (editace) ted jsem se dival na tuto stranku http://www.firmy.cz/detail/475152-abc-tuni...no-slatina.html a dost me prekvapila funkce experta neceho ,je u ni pan Akop Chodzajan nekomu se stejnym jmenem jsem v minulym zamestnani vozil kazdych 14 dni 5 beden piva /obchudek najdete v brne v lisni/ je to urcite on,to jmeno si pamatuju a myslim si ze jich vic v brne nebude EDIT : pan je celym jmenem Akop Aramaisovic Chodzajan /tak aspon byval na dodaku Editováno: 14. Září 2007, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Tak jim stránky zase fachaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Ty jo, odpovedi na uplne neco jineho nez se clovek pta a ta cestina... nemam k tomu co bych dodal... Vlastne ano - tady bych si auto urcite upravovat nenechal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Hmmm u nich bych si nenechal nachipovat ani travní sekaču...a to věřím,že by to určitě zmákli jejich borci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Docela síla trochu více jsem se začal zajímat o modifikaci jednotky.....a toto je pěkné co psala........160kw na rs no.....nevim jen jednotkou ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Ted jsem koukal na ty stránky a nemají tam prostě žádné udaje jak čipujou.......nebo aspon jsem to nenašel...:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Sem našel totok.Tak hezké počtení a rozumné rozhodování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Tady je to v plném rozlišení. Já myslel že to už všici vědí http://www.mmracing.sk/images/content/afera.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 to je síla ! Moderátoři, tohle bych navrhoval vylepit do všech sekcí, protože lampárnu všichni nečtou. To by vůbec nebylo od věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tak dalsi zkusenost o jejich podvodech!!!!!Neupraveny softwer v Tuaregu 2.5TDI za cenu 13000kc.Opravdu masakr.Timto chci varovat..Pozor na podvodniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Tak jako kazdej kdo si to tu precte a je aspon malicko normalni si to k nim nemuze nechat dat chipnout. To by musel byt opravdu nenormalni !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.