Publikováno Září 13, 200718 r Ted sem ve starsich mailech nasel mou komunikaci s vyse uvedenou firmou ... Komplet email korespondence, takze cist mail po mailu od spodu. Zdravím pane Frýda, zítra dopoledne sním budu mluvit tak Vám to pošle ale jak říkam a pslal jsem to už jednou, na brzdě za parametry ručíme a pokud máte zájem přímo na Vašem vozu u nás můžete mít také brzdu jelikož každa ŘJ jednotka ma jiný softwér a naší technologii se to ladí vše nejnovějším systémem na mýru daného motoru a dá se to také kdikoliv naladit na Váš požadavek tzv. individuálně, ale to co máme v nabídce vše zákazníkům bohatě stćilo protože auto pak jede jako tzv. z praku, v pátek asi nebudete mít čas na realizaci stou slevou, zas je škoda o Vás přijít když můžete být náš spokojený zákazník a ještě to mít za tu akční cenu, u vás to nepořebujete na firmu +DPH, děkuji Lucie Fráňová - zákaznické centrum ABC Tuning, s.r.o. www.abctuning.cz > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Michal Frýda > Předmět: RE: Chiptunning > Datum: 09.5.2007 11:01:47 > ---------------------------------------- > Dobry den ! > Tak se jen pripominam, ze mi bohuzel stále nic nedorazilo. Od Cimbu uz > mam vse od grafu z motorove brzdy, tak maxima vykonu a krouticiho > momentu, rovnez konkretni cenovou nabidku, ale od Vaseho kolegy sem > bohuzel stále nic nedostal a tak nemam jak porovnavat. Bylo by mozne ještě jednou zkusit aby mi to poslal ? > > Dekuji s pozdravem Michal Fryda > > -----Original Message----- > From: lucie@abctuning.cz [mailto:lucie@abctuning.cz] > Sent: Friday, May 04, 2007 11:15 AM > To: Michal Frýda > Subject: RE: Chiptunning > > > Posílal to kolega, > hned mu to tedy řeknu ať to pošle > ještě jednou, ale jak jsem psala > káždý softwér je jiný takže ho ladíme > na míru daného vozum budete mít > pak zájem o tu brzdu u nás, jelikož > se to musí min.tyden dopředu objednat, díky a jsem s pozdravem LF. > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > Od: Michal Frýda > > Předmět: RE: Chiptunning > > Datum: 04.5.2007 11:05:00 > > ---------------------------------------- > > > > Dobry den ! > > Bohuzel jsem nedostal zadnou reakci na email co sem posilal > > 20.4.2007 viz > nize > > Pokud by bylo mozne poslat znovu, byl bych rad. > > > > S pozdravem Michal Fryda > > > > -----Original Message----- > > From: lucie@abctuning.cz [mailto:lucie@abctuning.cz] > > Sent: Friday, May 04, 2007 11:02 AM > > To: Michal Frýda > > Subject: RE: Chiptunning > > > > > > Zdravím Vás pane, > > chtěla jsem se jen zeptat zda jste > > vše obdržel emailem a jste už > > rozhodnut na tu úpravu, držím > > Vám stále tu akční cenu takže > > v následujícím týdnu se pak > > můžeme domluvit na realizaci, > > mohu Vám nabídnout ještě > > -1000Kč slevu pokud budete > > mít zajem si dát na vůz naše > > podznačky,je to teď na Léto > > nově od vedení firmy naše > > nabídka, díky a jsem s pozdravem > > > > Lucie Fráňová - V.I.P. SERVIS a Zákaznické centrum > > > > ABC Tuning, s.r.o. > > ww.abctuning.cz > > GSM: 774 436 506 > > POBOČKY PO CELÉ EU. > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > Od: Michal Frýda > > > Předmět: RE: Chiptunning > > > Datum: 20.4.2007 20:23:17 > > > ---------------------------------------- > > > Dobry den ! > > > Pokud bych mohl precijen poprosit o ten graf byl bych rad. Na > > > rovinu uz sem byl rozhodnut pro Cimbu, kde mi nabidli stejnou cenu > > > jako vy, ale Vase > cisla > > > znej lip. Ale bez toho grafu lze jen tezko porovnat jak je to ve > skutecnosti. > > To > > > > > > mereni vykonu je na brzde nebo jen nejakym softem jako vag-com apod. ? > > > > > > Dekuju Michal F > > > > > > ________________________________ > > > > > > Od: lucie@abctuning.cz [mailto:lucie@abctuning.cz] > > > Odesláno: pá 20.4.2007 17:36 > > > Komu: Michal Frýda > > > Předmět: Re:Chiptunning > > > > > > > > > > > > > > > Zdravím Vás pane, > > > ano v ceně je i naměření výkonu, > > > pokud by jste to stihl do konce > > > měsíce zrealizovat je možno > > > využít slevu 20%, co se týče > > > grafu tak na ten se mohu podívat > > > ale ladíme softwér na míru daného > > > motoru takže není dobré to srovnávat s jiným motorem, děkuji a > > > jsem s pozdravem > > > > > > Lucie Fráňová - zákaznické centrum > > > > > > ABC Tuning, s.r.o. > > > > > > www.abctuning.cz > > > > > > GSM: 774 436 506 > > > > > > Pobočky po celé Evropě. > > > > > > > > > > > > > ------------ Původní zpráva ------------ > > > > Od: Michal Frýda > > > > Předmět: Chiptunning > > > > Datum: 20.4.2007 15:26:39 > > > > ---------------------------------------- > > > > Dobry den ! > > > > > > > > Na Vasich strankach sem nalezl upravu ridici jednotky pro motor > > > > 1,8T > 132kW > > > > 235Nm, kde po uprave uvadite 160kW a 340Nm ... chci se zeptat > > > > zda-li > > soucasti > > > > optimalizace ŘJ je I odbrzdeni na motorove brzde, dale pak > > > > zda-li mate k dispozici graf po tomto zasahu kvuli prubehu vykonu a tociveho momentu. > > > > > > > > > > > > > > > > Dekuji s pozdravem Michal Fryda > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Děkuji za Váš zájem o naše služby. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Děkuji za Váš zájem o naše služby. > > > > > > > > > > Děkuji za Váš zájem o naše služby. > > > > Děkuji za Váš zájem o naše služby.
Září 13, 200718 r Ty woe, to je fakt sila.... A hlavne ta cestina!!! Kristova noho... A to osloveni - pane Fryda!! Ty woe, to je fakt uroven zaka treti tridy zakladni skoly.
Září 13, 200718 r Ty woe, to je fakt sila.... A hlavne ta cestina!!! Kristova noho... A to osloveni - pane Fryda!! Ty woe, to je fakt uroven zaka treti tridy zakladni skoly. co tady okouníš, mazej do vody!
Září 13, 200718 r No nakonec sem se toho grafu samozrejme nedockal Jo můj strejda a jeho společníci ve firmě ti o nich můžou vyprávět legendy když si tam nechali udělat auta... Nechali si je změřit na brzdě a tím to začalo!!!! Neumí nic a chování fakt na výbornou!!!
Září 13, 200718 r No graf nemají když laděj pouze pohledem. Teď jsem někde četl inzerát že ti vyladí motor u Lexuse za 60tis a zvednou ti výkon o 20koní a je jedno co máš za motor:)) Ale vypadá to že už je zavřeli protože jejich stránky nefachají Upraveno Září 13, 200718 r od zabiak
Září 13, 200718 r slušně jsem se pobavil slovník má holčina dobrej a tupá bude asi jako když se žiletkou zajedeš na koleje nejsem si úplně jistej,ale mám dojem že nabízeli i čipování tahačů
Září 13, 200718 r Jezisi marja, proc V.I.P. servis zakaznikum dela takova hrouda? Ktera tomu rozumi asi jako ja chemii? SUPER REKLAMA Majkle
Září 14, 200718 r slušně jsem se pobavil slovník má holčina dobrej a tupá bude asi jako když se žiletkou zajedeš na koleje nejsem si úplně jistej,ale mám dojem že nabízeli i čipování tahačů jj oni nabízeli jako jediný chipování i u aut bez řídící jednotky )
Září 14, 200718 r slušně jsem se pobavil slovník má holčina dobrej a tupá bude asi jako když se žiletkou zajedeš na koleje nejsem si úplně jistej,ale mám dojem že nabízeli i čipování tahačů jj oni nabízeli jako jediný chipování i u aut bez řídící jednotky ) unikát
Září 14, 200718 r ted jsem se dival na tuto stranku http://www.firmy.cz/detail/475152-abc-tuni...no-slatina.html a dost me prekvapila funkce experta neceho ,je u ni pan Akop Chodzajan nekomu se stejnym jmenem jsem v minulym zamestnani vozil kazdych 14 dni 5 beden piva /obchudek najdete v brne v lisni/ je to urcite on,to jmeno si pamatuju a myslim si ze jich vic v brne nebude EDIT : pan je celym jmenem Akop Aramaisovic Chodzajan /tak aspon byval na dodaku Upraveno Září 14, 200718 r od zdsamct
Září 17, 200718 r Ty jo, odpovedi na uplne neco jineho nez se clovek pta a ta cestina... nemam k tomu co bych dodal... Vlastne ano - tady bych si auto urcite upravovat nenechal...
Září 17, 200718 r Hmmm u nich bych si nenechal nachipovat ani travní sekaču...a to věřím,že by to určitě zmákli jejich borci
Září 17, 200718 r Docela síla trochu více jsem se začal zajímat o modifikaci jednotky.....a toto je pěkné co psala........160kw na rs no.....nevim jen jednotkou ......
Září 17, 200718 r Ted jsem koukal na ty stránky a nemají tam prostě žádné udaje jak čipujou.......nebo aspon jsem to nenašel...:-))))
Září 17, 200718 r Tady je to v plném rozlišení. Já myslel že to už všici vědí http://www.mmracing.sk/images/content/afera.pdf
Září 24, 200717 r to je síla ! Moderátoři, tohle bych navrhoval vylepit do všech sekcí, protože lampárnu všichni nečtou. To by vůbec nebylo od věci.
Listopad 19, 200717 r Tak dalsi zkusenost o jejich podvodech!!!!!Neupraveny softwer v Tuaregu 2.5TDI za cenu 13000kc.Opravdu masakr.Timto chci varovat..Pozor na podvodniky
Listopad 19, 200717 r Autor Tak jako kazdej kdo si to tu precte a je aspon malicko normalni si to k nim nemuze nechat dat chipnout. To by musel byt opravdu nenormalni !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.