metjus Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Dá se předělat na 3g postupně? Nejdřív maxík a klíče pak dveřní jednotky(musí se přizpůsobit?) a za delší dobu komfortku a airbagovku mám rv 1999 Poradte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 psáno zde již "X"krát,stačí hledat příteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 psáno zde již "X"krát,stačí hledat příteli jak je to X x ta jsou to Akta X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 jde to i postupně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 jde to i postupně ale musí se začít od správnýho začátku a né od konce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Dá se předělat na 3g postupně?Nejdřív maxík a klíče pak dveřní jednotky(musí se přizpůsobit?) a za delší dobu komfortku a airbagovku mám rv 1999 Poradte prosím Tudy cesta nepovede. Sám jsem překopával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Díky za masakr :aggressive: :aggressive: Nějak se nedařilo to najít a ted fakt nekecám Budu hledat lépe a nebo se na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 1.budíky a zámkovka (nebude to ukazovat dveře a nebude fungovat air kontrolka a ovladač na vystřelováku) 2.komfort jednotky dveří AIR jednotka PS ovšem nejlepší je to udělat na ráz!!!!sám jsem to tak dělal a dělám..... M:-))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 1.budíky a zámkovka (nebude to ukazovat dveře a nebude fungovat air kontrolka a ovladač na vystřelováku)2.komfort jednotky dveří AIR jednotka PS ovšem nejlepší je to udělat na ráz!!!!sám jsem to tak dělal a dělám..... M:-))))))) 1 už mám ale ted mě zajímalo jestli se mužou vyměnit dveřní jednotky a bude to fungovat bez výměny konfortky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 1.budíky a zámkovka (nebude to ukazovat dveře a nebude fungovat air kontrolka a ovladač na vystřelováku)2.komfort jednotky dveří AIR jednotka PS ovšem nejlepší je to udělat na ráz!!!!sám jsem to tak dělal a dělám..... M:-))))))) 1 už mám ale ted mě zajímalo jestli se mužou vyměnit dveřní jednotky a bude to fungovat bez výměny konfortky. ne, nebude, respektive bude to fungovat stylem chaoz, prostě to bude blbnout. Dveře musíš udělat společně s komfortem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metjus Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 1.budíky a zámkovka (nebude to ukazovat dveře a nebude fungovat air kontrolka a ovladač na vystřelováku)2.komfort jednotky dveří AIR jednotka PS ovšem nejlepší je to udělat na ráz!!!!sám jsem to tak dělal a dělám..... M:-))))))) 1 už mám ale ted mě zajímalo jestli se mužou vyměnit dveřní jednotky a bude to fungovat bez výměny konfortky. ne, nebude, respektive bude to fungovat stylem chaoz, prostě to bude blbnout. Dveře musíš udělat společně s komfortem diky moc to jsem potreboval vedet at neudelam nejakou kravovinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 1.budíky a zámkovka (nebude to ukazovat dveře a nebude fungovat air kontrolka a ovladač na vystřelováku)2.komfort jednotky dveří AIR jednotka PS ovšem nejlepší je to udělat na ráz!!!!sám jsem to tak dělal a dělám..... M:-))))))) jiná variata neni to bych ti tu napsal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.