metjus Vloženo 13. Září 2007 Vloženo 13. Září 2007 Dá se předělat na 3g postupně? Nejdřív maxík a klíče pak dveřní jednotky(musí se přizpůsobit?) a za delší dobu komfortku a airbagovku mám rv 1999 Poradte prosím Citovat
Vaša Vloženo 13. Září 2007 Vloženo 13. Září 2007 psáno zde již "X"krát,stačí hledat příteli jak je to X x ta jsou to Akta X Citovat
rolbař Vloženo 13. Září 2007 Vloženo 13. Září 2007 jde to i postupně ale musí se začít od správnýho začátku a né od konce Citovat
VitaP Vloženo 13. Září 2007 Vloženo 13. Září 2007 Dá se předělat na 3g postupně?Nejdřív maxík a klíče pak dveřní jednotky(musí se přizpůsobit?) a za delší dobu komfortku a airbagovku mám rv 1999 Poradte prosím Tudy cesta nepovede. Sám jsem překopával... Citovat
metjus Vloženo 14. Září 2007 Autor Vloženo 14. Září 2007 Díky za masakr :aggressive: :aggressive: Nějak se nedařilo to najít a ted fakt nekecám Budu hledat lépe a nebo se na to Citovat
MartinRS Vloženo 14. Září 2007 Vloženo 14. Září 2007 1.budíky a zámkovka (nebude to ukazovat dveře a nebude fungovat air kontrolka a ovladač na vystřelováku) 2.komfort jednotky dveří AIR jednotka PS ovšem nejlepší je to udělat na ráz!!!!sám jsem to tak dělal a dělám..... M:-))))))) Citovat
metjus Vloženo 14. Září 2007 Autor Vloženo 14. Září 2007 1.budíky a zámkovka (nebude to ukazovat dveře a nebude fungovat air kontrolka a ovladač na vystřelováku)2.komfort jednotky dveří AIR jednotka PS ovšem nejlepší je to udělat na ráz!!!!sám jsem to tak dělal a dělám..... M:-))))))) 1 už mám ale ted mě zajímalo jestli se mužou vyměnit dveřní jednotky a bude to fungovat bez výměny konfortky. Citovat
rolbař Vloženo 14. Září 2007 Vloženo 14. Září 2007 1.budíky a zámkovka (nebude to ukazovat dveře a nebude fungovat air kontrolka a ovladač na vystřelováku)2.komfort jednotky dveří AIR jednotka PS ovšem nejlepší je to udělat na ráz!!!!sám jsem to tak dělal a dělám..... M:-))))))) 1 už mám ale ted mě zajímalo jestli se mužou vyměnit dveřní jednotky a bude to fungovat bez výměny konfortky. ne, nebude, respektive bude to fungovat stylem chaoz, prostě to bude blbnout. Dveře musíš udělat společně s komfortem Citovat
metjus Vloženo 14. Září 2007 Autor Vloženo 14. Září 2007 1.budíky a zámkovka (nebude to ukazovat dveře a nebude fungovat air kontrolka a ovladač na vystřelováku)2.komfort jednotky dveří AIR jednotka PS ovšem nejlepší je to udělat na ráz!!!!sám jsem to tak dělal a dělám..... M:-))))))) 1 už mám ale ted mě zajímalo jestli se mužou vyměnit dveřní jednotky a bude to fungovat bez výměny konfortky. ne, nebude, respektive bude to fungovat stylem chaoz, prostě to bude blbnout. Dveře musíš udělat společně s komfortem diky moc to jsem potreboval vedet at neudelam nejakou kravovinu Citovat
MartinRS Vloženo 17. Září 2007 Vloženo 17. Září 2007 1.budíky a zámkovka (nebude to ukazovat dveře a nebude fungovat air kontrolka a ovladač na vystřelováku)2.komfort jednotky dveří AIR jednotka PS ovšem nejlepší je to udělat na ráz!!!!sám jsem to tak dělal a dělám..... M:-))))))) jiná variata neni to bych ti tu napsal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.