honzik Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 lze na pickupu sundat boudu a udelat z toho valnik ? jde mi o to udelat to legalne,ze ji sundam to nepochybuji :-) mam totiz pickupa s chladici boudou a kdyz ji sundam tak ji znicim- je to laminovane do kastle,a potrebuji pak jit na technickou aby nemeli kecy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 já bych řekl že to lze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Dyt se dělal i bez nástavby,tak problém asi nebude. Nebo je ta nástavba v TP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 14. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Prave ze ta bouda je zapsana v TP . Podle me to asi bude na TK jedno,jen mam rozbite ty skla ve dverich a kupovat se mi je nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 měl by sis ji nechat z TP vymazat. stejně jako kdyš odmontuješ tažné zařízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.