reddy Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 zjistil jsem, že mě netroubí na Octě klakson, říkám si v pohodě, to je pojistka, ale ouha, pojistka je ok, ale raději jsem ji i tak vyměnil za novou a nic. jenom za pojistkama když tlačím na klakson slyším cvakání, tak se zeptám, je tam nějaký relátko, nebo něco podobnýho, co se mohlo pokazit. popř. je vadnej samotnej klakson? díky za rady, sice to vypadá jako blbina, ale v tom šíleným provozu denně po Brně ten klakson fakt potřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 (editace) zjistil jsem, že mě netroubí na Octě klakson, říkám si v pohodě, to je pojistka, ale ouha, pojistka je ok, ale raději jsem ji i tak vyměnil za novou a nic. jenom za pojistkama když tlačím na klakson slyším cvakání, tak se zeptám, je tam nějaký relátko, nebo něco podobnýho, co se mohlo pokazit. popř. je vadnej samotnej klakson?díky za rady, sice to vypadá jako blbina, ale v tom šíleným provozu denně po Brně ten klakson fakt potřebuju Houkačka má svoje relátko na relé boxu, který je pod plastem nad pedálama. Nejdřív bych ale zkontroloval kontakty na samotném klaksonu, který je na řidičově straně v podběhu bod světlem. Zjisti, jestli tam jde 12V při troubení, občas ty konektory oxidují, tak je chce očistit. Pokud by tam 12V šlo a kontakty byly OK, tak ještě zkusit samotnou houkačku připojit na baterku, jestli trubí. Pokud tam 12V nepůjde, je zrada nejspíš v relátku. Editováno: 14. Září 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Jj, nejdřív proměř jestli jde něco až k houkačkám a potom řeš. Je taky možný že jsou v háji houkačky, třeba na VW Caravelle jsou tak blbě umístěný že se říká, že jsou tam tak na rok a jak do nich lítá bordel od kola, tak jsou v kytkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 22. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2007 ok, teď budu mít konečně trochu čas, tak na to kouknu, ale říkám, nějaký cvakání jakoby z relátka slyším, ale zkusím jak píšete, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chadwick Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Měl jsem ten samý problém, relátko cvakalo, ale klakson netroubil. Vydělal jsem relátko pročistil unvitř kontakty a zase bylo funkční, ale jen do času. Tak jsem zajel do škodovky a koupil jsem úplně nové. Cena asi 300 a bylo po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 a ako sa najlahsie dostanem ku klaksonu ? . Mne prestane trubit, ked vela prsi a na ceste je vela vody. Minule mi vyschol po case a trubil, ale teraz je uz mesiac nefunkcny, tak sa musim nanho pozriet, ale neviem, ako sa k nemu najlahsie dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 a ako sa najlahsie dostanem ku klaksonu ? . Mne prestane trubit, ked vela prsi a na ceste je vela vody. Minule mi vyschol po case a trubil, ale teraz je uz mesiac nefunkcny, tak sa musim nanho pozriet, ale neviem, ako sa k nemu najlahsie dostat. Zespoda nebo se štíhlejma rukama i zeshora před baterkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veryday Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 (editace) no mne na felde taky netroubil klakson, problem byl v tom ze se mi dostalo pres zimu kus soli na kabel u klaksonu, prozralo se to pres buzirku a dokonce to prerusilo i ten kabel, po odstraneni soli a spajeni dratu, zase behal jak novej Editováno: 29. Říjen 2007, autor: veryday Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marys Vloženo 30. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2007 Je třeba to proměřit jak už tu psali jiní ale ve většině případu je to v samotném klaksonu. Stačí sundat krytku př. nárazníku a dostaneš se kněmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.