Publikováno Září 14, 200717 r Hoši,jestli máte někdo nějaké pěkné nebo zajímavé vyzvánění pro Nokie,pošlete na mail-díky cosby@centrum.cz
Září 14, 200717 r taky bych měl zájem o nějaký pěkný zvonění mdnahel zavinac seznam.cz díky moc Upraveno Září 14, 200717 r od Martan
Září 14, 200717 r Hoši,jestli máte někdo nějaké pěkné nebo zajímavé vyzvánění pro Nokie,pošlete na mail-díkycosby@centrum.cz A ty si ho nevieš VYKLIKAŤ???
Září 15, 200717 r Autor tak jsem toto"we we we tecka symbianforum tecka ce zet"napsal do vyhledávače a nic
Září 15, 200717 r Autor Jinak asi jsem slepý,ale nenašel jsem tam nic.Vše je pro Symbiany.Já nemám symbian
Září 15, 200717 r Tak zkuste tohle je tam toho vcelku dost(vyzvánění,hry,soft,spořiče a tapety) Vyberete značku phounu-model-v pravo ringtones-pak nějakou melodi ,když chvilku počkáte melodie začne hrát-downlad to pc-otevře se nové okno a běží čas 25s-začne stahování.
Září 15, 200717 r Tak zkuste tohle je tam toho vcelku dost(vyzvánění,hry,soft,spořiče a tapety)Vyberete značku phounu-model-v pravo ringtones-pak nějakou melodi ,když chvilku počkáte melodie začne hrát-downlad to pc-otevře se nové okno a běží čas 25s-začne stahování. http://phone.mobile9.com/nokia/
Září 16, 200717 r Autor A není nějaký český web??Google sice našel,ale vše placené.Pokud někdo víte,hoďte odkaz.Ď
Září 17, 200717 r A není nějaký český web??Google sice našel,ale vše placené.Pokud někdo víte,hoďte odkaz.Ď Tak jukni sem
Září 17, 200717 r A není nějaký český web??Google sice našel,ale vše placené.Pokud někdo víte,hoďte odkaz.Ď Tak jukni sem http://www.forumno.net/
Září 18, 200717 r Přátelé, vyzvánění se nedělí na ta pro symbianové a nesymbianové telefony. Všechna zvonění jsou ve formátu mid/midi, tedy v souboru, který přehrají VŠECHNY nové telefony. Mnohem módnější je dnes ale mp3 zvonění. Vezmete si kus písničky v mp3, hodíte do nějakého legračně jednoduchého střihacího programu (třeba goldwave) a vyberete požadovaný úsek. Sranda je hotová za 3 minuty a v telefonu ji máte přes kabel za 10s. Přes bluetoot z notebooku za 12s. Nebo pokud máte zájem, můžu na míru připravit. Roomster owneři, nechcete "Room 4 more"? New fabia owneři, nechcete "It so true.... We gotta play..."? Upraveno Září 18, 200717 r od koblih
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.