Květen 8, 201015 r Ahoj, mam na FII orig. park senzory, ted sem domontoval dance radio a nic se mi nezobrazuje, musi se neco nakodovat vagem? Jinak zobrazení stanice na maxidotu chodí.
Květen 8, 201015 r tam sem to prave nenasel, jeste kouknu do navodu a uvidime. To zobrazeni senzoru umej vsechny radia dance?
Červen 7, 201015 r Zdravim mam problem Mam o2 rs predface Dokupil som si O2 FL park asistenta, prtedne i zadne s čidlami Všetko bylo uspešne zapojeno VAS nerozpozna jednotku 475C, jake to ma kodovanie, ako to nakodovat? Mám gateway Q a servisák mi odpálil aj hlas na columbusovi, ako ho vrátim spet?
Květen 31, 20205 r Zdravím vás pánové. Mám OII a rádio isudar a neukazuje mi při zpatecce parkování. Senzory funguje ,pípání ,ale nezobrazí se mi ta vizualizace auta na rádiu. Nefungovalo mi to ani na předchozím rádiu ,originálním streamu. Děkuji za rady,kde by mohl být problém.
Květen 31, 20205 r @Sonsamuelson Jsi v spatne sekce. Musis jit k sekce OII a dale k audio a infotaiment -> ZDE Jinak pawouk Ti da skvely darek ktery bude obsahovat upozorneni (spatne body) a da locka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.