mmaarreekk Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Ahoj, mam na FII orig. park senzory, ted sem domontoval dance radio a nic se mi nezobrazuje, musi se neco nakodovat vagem? Jinak zobrazení stanice na maxidotu chodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 zkontrolovat kodování, gateway reset, zapnout na radiu funkci PDC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaarreekk Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 Kde se zapina to PDC? Nemate nekdo zapojení orig. svorkovnice na radio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 pdc zapneš v menu radia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaarreekk Vloženo 8. Květen 2010 Sdílet Vloženo 8. Květen 2010 tam sem to prave nenasel, jeste kouknu do navodu a uvidime. To zobrazeni senzoru umej vsechny radia dance? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revolic Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Zdravim mam problem Mam o2 rs predface Dokupil som si O2 FL park asistenta, prtedne i zadne s čidlami Všetko bylo uspešne zapojeno VAS nerozpozna jednotku 475C, jake to ma kodovanie, ako to nakodovat? Mám gateway Q a servisák mi odpálil aj hlas na columbusovi, ako ho vrátim spet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonsamuelson Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 Zdravím vás pánové. Mám OII a rádio isudar a neukazuje mi při zpatecce parkování. Senzory funguje ,pípání ,ale nezobrazí se mi ta vizualizace auta na rádiu. Nefungovalo mi to ani na předchozím rádiu ,originálním streamu. Děkuji za rady,kde by mohl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 31. Květen 2020 Sdílet Vloženo 31. Květen 2020 @Sonsamuelson Jsi v spatne sekce. Musis jit k sekce OII a dale k audio a infotaiment -> ZDE Jinak pawouk Ti da skvely darek ktery bude obsahovat upozorneni (spatne body) a da locka 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.