Matys06 Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Jede někdo do Vyškova??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Nějak mi v nadpisu ulítla čárka. Jde o Vyškov u Brna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 (editace) To fakt nikdo nejedete do Vyškova??? Já možná pojedu, pokud bude aspoň trochu solidní počasí. Editováno: 18. Září 2007, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 No já nevím jestli přijedu,hlavně kvuli počasí, ale chtěl bych přijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Počasí by mělo být O.K. Jel bych v sobotu. Ráno tam k večeru zpět. Potřeboval bych to vědět na jistotu, abych tam nestrašil sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 já asi dojedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 já asi dojedu Čau Vašo, tak to by bylo super. Alespoň se mrknu na ten tvůj nový kočár. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 jj, já pokud bude rozumně, bych taky jel sobota ráno tam a odpolko zpátky. A kde necháváte stát auta? Jezdíte na ten plac, nebo někde v blízkosti hlavního dění na trávníku? Sice vás neznám, ale tak auta bych vám okouk, když bych vás našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 jj, já pokud bude rozumně, bych taky jel sobota ráno tam a odpolko zpátky. A kde necháváte stát auta? Jezdíte na ten plac, nebo někde v blízkosti hlavního dění na trávníku? Sice vás neznám, ale tak auta bych vám okouk, když bych vás našel Já tam ještě nikdy nebyl. Bude to premiéra. Snad by se ještě někdo přidal. Zatím to vypadá, že nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 jj, já pokud bude rozumně, bych taky jel sobota ráno tam a odpolko zpátky. A kde necháváte stát auta? Jezdíte na ten plac, nebo někde v blízkosti hlavního dění na trávníku? Sice vás neznám, ale tak auta bych vám okouk, když bych vás našel Na hlavní výstavní betonovou plochu vpouštějí pouze tuningové vozy, konají se na ní ještě spinty + gumování, ostatní stojí na trávě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Na hlavní výstavní betonovou plochu vpouštějí pouze tuningové vozy, konají se na ní ještě spinty + gumování, ostatní stojí na trávě Kudy se tam jede? Když pofrčím od Brna?? Stojí to něco nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Já tam určo přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Na hlavní výstavní betonovou plochu vpouštějí pouze tuningové vozy, konají se na ní ještě spinty + gumování, ostatní stojí na trávě Kudy se tam jede? Když pofrčím od Brna?? Stojí to něco nebo co? Je to jednoduché tam dojet, když sjedeš na prvním sjezdu na Vyškov, projedeš jím po průtahu pořád rovně až ven směr Pustiměř, Prostějov tak letiště je hned za průmyslovou zónou, nejde to netrefit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 to vás moc nejede teda.Já přemýšlím jestli už mám jet zítra nebo až v sobotu ráno.Jedete někdo zítra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2007 to vás moc nejede teda.Já přemýšlím jestli už mám jet zítra nebo až v sobotu ráno.Jedete někdo zítra? Čau, tak u mě to vypadá blbě. Nikdo odsud nejede, tak jsem to vzdal. Kdyby se náhodou někdo rozmyslel, tak bych jel až v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Na hlavní výstavní betonovou plochu vpouštějí pouze tuningové vozy, konají se na ní ještě spinty + gumování, ostatní stojí na trávě Kudy se tam jede? Když pofrčím od Brna?? Stojí to něco nebo co? Že by aspoň někdo z fora? Pokud pojedu, tak zkusím najít nějaký žlutý RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Že by aspoň někdo z fora? Pokud pojedu, tak zkusím najít nějaký žlutý RS tak se budu těšit. pokecáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 za pěkného počasí tam budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 21. Září 2007 Sdílet Vloženo 21. Září 2007 Já myslel Pentadiuse, ten má žlutou Fábku RS, ale klidně pokecám i s tebou Lubo Zkusím si najít fleka hned někde za tím podiem, minule jsem stál vedle nějakýho grilování a stánkem s penumatikama Vyjíždím v 10:00, cesta tak hodku a pul...takže kolem ty 12:00 bych tam měl být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Já asi taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 takže počasí supa bylo se na co koukat - škodovky: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Speedy 20V na sprintu a corvette která nedobrzdila a vletěl do pole (taky jel jak prase ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 a tady méně známé značky co mě něčím zaujaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 a tady méně známé značky co mě něčím zaujaly jel jsem kolem,tak jsem se tam stavil,hm,hm,pripadal jsem si se svym autem menecenny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 (editace) a tady méně známé značky co mě něčím zaujaly jel jsem kolem,tak jsem se tam stavil,hm,hm,pripadal jsem si se svym autem menecenny tak to jsi byl ty s tím rezavým favoritem s upadlym nárazníkem s koncovkou z tatry a obrovskym nápisem TUNING přes 1/2 čelního skla ? Editováno: 22. Září 2007, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.