Jump to content

VÝŠKOV 21.-22.9.

Matys06
 Share

Recommended Posts

jj, já pokud bude rozumně, bych taky jel sobota ráno tam a odpolko zpátky. A kde necháváte stát auta? Jezdíte na ten plac, nebo někde v blízkosti hlavního dění na trávníku? Sice vás neznám, ale tak auta bych vám okouk, když bych vás našel ;)

Já tam ještě nikdy nebyl. Bude to premiéra. Snad by se ještě někdo přidal. Zatím to vypadá, že nic moc.

jj, já pokud bude rozumně, bych taky jel sobota ráno tam a odpolko zpátky. A kde necháváte stát auta? Jezdíte na ten plac, nebo někde v blízkosti hlavního dění na trávníku? Sice vás neznám, ale tak auta bych vám okouk, když bych vás našel ;)

Na hlavní výstavní betonovou plochu vpouštějí pouze tuningové vozy, konají se na ní ještě spinty + gumování, ostatní stojí na trávě :)

Na hlavní výstavní betonovou plochu vpouštějí pouze tuningové vozy, konají se na ní ještě spinty + gumování, ostatní stojí na trávě :)

Kudy se tam jede? Když pofrčím od Brna?? Stojí to něco nebo co? :)

Je to jednoduché tam dojet, když sjedeš na prvním sjezdu na Vyškov, projedeš jím po průtahu pořád rovně až ven směr Pustiměř, Prostějov tak letiště je hned za průmyslovou zónou, nejde to netrefit :)

Kudy se tam jede? Když pofrčím od Brna?? Stojí to něco nebo co? :)

Že by aspoň někdo z fora? :) Pokud pojedu, tak zkusím najít nějaký žlutý RS ;)

a tady méně známé značky co mě něčím zaujaly :)

jel jsem kolem,tak jsem se tam stavil,hm,hm,pripadal jsem si se svym autem menecenny

tak to jsi byl ty s tím rezavým favoritem s upadlym nárazníkem s koncovkou z tatry a obrovskym nápisem TUNING přes 1/2 čelního skla ? :smich::smich:

Edited by Vaša