Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

sevas, som na sluzobke, ale aj tak vecer som pozeral na izbe real - juve dalo sa. Zato Plzen si vezie domov pet kuskov z nemecka a ibrahimovic v anderlechte exceloval. Zajtra popozeram goly, drz zatial palce mladym slovakom  :kol-47: nech postupia

Vloženo

a postúpili vďaka Uzbekistanu,ktorý porazil Chorvátov  :gunners3:

Plzeň som úprimne ľutoval  :kol-26:  ..,Bayern to je iný level pre všetkých asi

Ibrahimovič  :kol-47:  jednoducho nááádhera

a nakoniec Real  :kol-25:  ...CR7 má asi rozbitú lebku z toho faulu  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:  :kol-44:

Vloženo

inak Marek ty to tu nejako zanedbávaš  kol1  ....nechce sa mi trpieť samomluvou :D ...Pawouk tiež na to kašle  :kol-26:

si kukol to video čo som ti poslal, sranda nie?  :kol-47: , polepším sa, sľubujem. Ináč, večer ide Neapol, takže drž palce nech im to sype, majú dobrý káder tohto roku.

Vloženo (editace)

futbal je kus nášho života,respektíve môjho :D

neviem si predstaviť bez futbalu, aspoň teda rekreačne 1x do týždňa, sledovanie nevynímajúc :kol-47:

Edit: idem spať, ráno do roboty  :kol-26:

Editováno: , autor: Marekbaty
Vloženo

Pochybuji,už ani auta v tv nesleduji,dříve jsem byl fanoušek F1,v poslední době mě to nějak přestalo bavit a také toho času nějak nezbývá. kol119

veľmi nie je načo pozerať, súhlas s tebou

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...