Květen 9, 201411 r jj hlavně růžička tam vzal konečně mladáky, jenom nevím co tam dělá jarda jágru, i když ho mám celkem rád.
Květen 9, 201411 r jj hlavně růžička tam vzal konečně mladáky, jenom nevím co tam dělá jarda jágru, i když ho mám celkem rád. Tak teď už víš, na co tam je.
Květen 10, 201411 r aspoň bol pekný hokej, ale ako som písal o počte striel dalo sa to čakať, už je zázrak ze z toľko striel dali naši 2 góly
Květen 10, 201411 r No jo, uvidíme zítra, co ti naši provedou. A koukám, že Finům to nějak nevyšlo s Lotyšskem.
Květen 10, 201411 r lotyško porazilo finy? velmoce musí přestat hrát hokej, jinak budou dostávat na prdel, jinak já to z mého amatérského hlediska nevidím, i sám Jarda jágr to potvrdil...
Květen 10, 201411 r to tie začiatky turnaja už také bývajú..tie papierovo slabšie mužstva majú ešte plno síl a favoriti sa väčšinou postupne rozbiehajú
Květen 10, 201411 r k našim sa radšej nevyjadrujem, lebo by ma kolega pawouk nadobro vyhostil za tie komentáre, dúfam ale vo svetlé zajtrajšky
Květen 10, 201411 r neviděl sem, ale naši musí taky změnit taktiku... chce hrát na defensivu a ne zběsile dopředu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.