Leden 25, 201510 r počasie,ako stvorené na futbal ... ...tak poďme na to furt ma trápi chrbtica, ale zajtra sa už chystám k lekarovi, dosť bolo domácich pokusov a babských rád
Leden 25, 201510 r No toto... ale toto http://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/640217-plzen-schytava-kritiku-limberskeho-faul-vyradil-slovenskeho-reprezentanta.html#section-artcl
Leden 25, 201510 r ťažko povedať, či to bol úmysel, video je nejednoznačné, kľudne to mohlo byť v zápale hry, aj keď išiel odzadu Lim. Na posúdenie je treba vidieť viac. Každopádne chlapec ešte takých zákrokov zažije v kariére, aj keď mu neprajem nič zlé, holt aj taký je šport, nielen fotbal...
Leden 25, 201510 r Že by medaile? už nevidím nič,zaúradovala ...ešteže som namontoval synovi do izby druhý TV
Leden 25, 201510 r už nevidím nič,zaúradovala ...ešteže som namontoval synovi do izby druhý TV Jsem ti říkal, že máš pořídit druhou TV. Pro bráchu sháníš metrovou LCD a nakonec chodíš k synovi na zapřenou.
Leden 25, 201510 r Pokud se na to nedíváš z deseti metrů. Já TV sleduji i na monitor 22" od PC. Pokud mi tedy nezlobí příslušný sw.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.