Listopad 9, 201311 r , mimochodom dnes by to malo vyjsť podľa predpokladov, favoriti by mali dnes vyhrávať, uvidíme kto prekvapí tento víkend
Listopad 11, 201311 r nie, myslel som anglickú ligu, som to neuviedol na správnu mieru, moja chyba. Joooj, ale tí naši hokejisti na tom nemeckom pohári zas trapošia, dúfam, že sa to zlepší v Soči
Listopad 11, 201311 r súhlas, aj keď som Vašich nesledoval dopodrobna, iba periférne výsledky. No naši ma vyslovene sklamali, dúfam, že facka ich nabudí k lepším výkonom
Listopad 11, 201311 r ja som sledoval obidvoch (stíham ) a nemajú si čo vyčítať ...slabota,slabota a ešte raz slabota
Listopad 12, 201311 r dúfam, že v Soči to potiahnu chlapci z NHL a vytvorí sa dobrá partia so srdcom, tak ako naposledy. Kiež by sme sa niekedy v budúcnosti dopracovali ku stabilným výkonom.
Listopad 12, 201311 r mladí budú korčuľovať a starí dirigovať, len nech z toho vyjde dobrý guľáš Edit: http://sportky.topky.sk/c/115833/v-zaplave-kritiky-podpora-slovenskeho-hokeja-toto-video-otvara-nevdacnym-fanusikom-oci Upraveno Listopad 12, 201311 r od Marekbaty
Listopad 15, 201311 r Dnes večer nás čaká play off UEFA, myslím že u nás dávajú zápas Portugalsko - Švédsko, okrem toho držím palce Rumunsku, už len kvôli tej hre Grékov
Listopad 15, 201311 r tak keďže netipujem, už to nechám tak. Dnes som vyhnaný ku pc, TV okupuje polovička s "Milujem Slovensko" . Pozerám aspoň našich na nete, ale seká mi to
Listopad 15, 201311 r ani ja netipujem...je to paradox,nakoľko šport sledujem dosť intenzívne,ale tipovanie ma nechytilo..ešteže máme na to našich prvoligistov ...to ja sedím u noťasu a manželka sleduje "vyhonených" na Prime
Listopad 15, 201311 r , s tými ženami, inak naši už 2:0. Som kúsok naštvaný, lebo teraz hrajú ako mali hrať v kvalifikácii, kurňa. Psychika je sviňa.
Listopad 15, 201311 r hej, hajzlík jasne mal prihrávať voľnému Makovi, čo kto tam stál sám, dával by to do prázdnej bránky, škoda. Bolo by 3:0 a po zápase
Listopad 16, 201311 r tak dnes máme za sebou tréning,počasie naparádu a tie pečené kuracie stehná+boček ešte lepšie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.