Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

veď hej,ja mu to neberiem...určite chce pokročiť dopredu a viesť repre je to naj pre každého trénera /teda aspoň dúfam / ...len ma vždy pobavia tie kecy okolo toho

inak Pavle to písmo už mám tu na fóre v poriadku..stačilo povedať synovi..hold nová doba :D

Vloženo (editace)

To Libero: Prečo si myslíš, že sa "iba" píše že trénuje. Myslíš, že kamufluje?

To Pawouk: vidíš, ako pekne píšem a necitujem  :kol-28:

Editováno: , autor: Marekbaty
Vloženo

pfuuu, u mňa panuje znechutenie, čo ti mám k tomu povedať?  :kol-29: , mám pocit, že naši vedia zahrať s lepšími mužstvami. Zato so slabšími majú problém. Aspoň, že tréner im povie pravdu do očí, čo si o nich myslí. Žiadne výhovorky, že nastúpilo béčko Slovenska a také podobné neberiem !!!.

Vloženo

To Libero: Prečo si myslíš, že sa "iba" píše že trénuje. Myslíš, že kamufluje?

sám neviem čo si mám o tom myslieť..tak prečo o sebe nedá vedieť??....myslíš,že by neunikli nejaké fotky,ako niekde trénuje??

a futbal našich??...škoda slov a písania  :kol-25:

Vloženo

hej, v tomto ohľade máš asi pravdu, je to prinajmenšom čudné- ani neviem či by ho mal zobrať do tímu Vujtek, hlavne keď nehráva súťažne, a futbal radšej nespomínajme. Ešte dobre, že to Pawouk minule tak prezieravo premenoval, môžme riešiť aj iný šport :kol-47:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...