libero Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Sir Ferguson naspäť http://sport.aktuality.sk/c/159441/manchester-united-na-odpis-old-trafford-dobyl-aj-newcastle/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Borci, nechte fotbal spát, příští rok se toho nabažíte u TV dost - je zima, tak co takhle zimní sporty? Samozřejmě u TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 ako spať?...fotbal je už celoročná záležitosť ....stačí sa dobre obliecť (termoprádlo to istí) a ide sa na to (teda pokiaľ nie je ihrisko samý ľad) ... inak máte u vás MS http://www.wfc2013.cz/cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Tak florbal jsem zrovna nemyslel, ale spíš lyžování (klasické i alpské), rychlobruslení atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 (editace) a já,že chceš sedieť v teplúčku aspoň Editováno: 7. Prosinec 2013, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Samozřejmě že v teple u TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 ale trošku vymrznúť treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 To já nerad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 tak potom mám pre teba toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 u kolegu Pawouka sa prejavil športový duch, čo sa týka zimy, tak my s partiou už nejaký čas hrávame v hale, aj keď nevykurovanej, ale predsa. A za chvíľu tu bude Soči, bude zimného športu až až. Ja sem tam skočím na korčule, ale skôr rekreačne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 kolega Pawouk len rýpe ....korčule ešte áno,ale lyže pochybujem..naposledy na učňovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 S lyžema jsem na tom podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 ešte teraz keď si na to spomeniem,tak ma oblieva pot ....a to vybavenie ani nehovorím ...zjazdovka skoro ako rovina a tých pádov ani nepočítam ...a vlek?? ...samotná kapitola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 U mě to bylo o něco horší - sjezdovky v Peci pod Sněžkou nejsou zrovna rovina. Na běžkách mě to bavilo víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 na tej akože zjazdovke sme boli my "začiatočníci" a potom 3-4 ročné detska s prilbami na hlavách,ktoré len tak vždy prefrčali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Za mě se přilby ještě nenosily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 no my sme ich tiež nemali boli sme radi za takéto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Šmarjá, to je skutečně předmět doličný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 skoro ..ešte tam chýba snehová vločka,alebo nápis SKI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Tak ty si taky pamatuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 ja teda lyžujem rád a často, je to moje ďalšie hobby, hneď za futbalom, ktorý je nr. 1 . Tiež mám iba čiapku, hádam sa mi to nevypomstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 ináč, už sú známi finalisti pre zlatú loptu FIFA, koho tipujete? http://sport.aktuality.sk/c/159542/zlata-lopta-fifa-trojica-finalistov-je-znama/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 CR7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 10. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2013 tiež tipujem ronalda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.