Srpen 28, 201312 r Pavle,ja som vedel,že ma v tom nenecháš... ..teraz ma vyhladávač nesklamal,lebo som chcel takéto vlákno ohľadom futbalu založiť..a dobre som urobil,že som hľadal,lebo neviem-neviem čo by so mnou moderátor urobil za duplicitu ...a vedieme 1:0 v Maribore
Srpen 28, 201312 r Sakra, ještě jsem to nepřepnul a už prošvihnu gól. Jinak s tím zbytkem máš svatou pravdu.
Srpen 29, 201312 r Tiez som sledoval ten futbal, zasluzene vyhrali. To potecu zase peniazky do plzenskej kasicky
Srpen 29, 201312 r no vďaka Marek,že si tady rozšíril rady fanúšikov ...no je to presne 220mega a to len za postup do hlavnej súťaže,ďalšie potečú každým získaným bodom
Srpen 30, 201312 r no vyzerá to,že tu budem trpieť samomluvou ..nevadíííí,mňa to aj tak baví žreby pohárových skupín: LM: Bayern Mníchov CSKA Moskva Manchester City Plzeň Európska liga: Sevilla Freiburg Estoril Liberec
Srpen 30, 201312 r Inac ticho zavidim ceskym bratrom tie uspechy, kedy to dorazi k nam, ja veru neviemdakujem, pozeram ze uz 1:0vdaka za privitanie v tejto casti, futbal milujem )))))) Upraveno Srpen 30, 201312 r od Pawouk
Srpen 30, 201312 r Inac ticho zavidim ceskym bratrom tie uspechy, kedy to dorazi k nam, ja veru neviem aj ja,ale prajem im to..hlavne mám načo pozerať ....a naše?? ...škoda písať
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.