Září 5, 201312 r ja mam skylink, taze dajto tam mam , ale zas tych nasich komentatorov nemusim vôbec (samozrejme cest vynimkam)
Září 5, 201312 r komentátorov ešte daj-daj,ale tí spolukomentátori...ach jáááj Borbély,Greško a spol.
Září 6, 201312 r 70 minuta 1:1Ajajaj, 1:2 v 90. minutě...Konečný výsledek: ČR: Arménie 1:2Takže konečná... Upraveno Září 6, 201312 r od Pawouk
Září 6, 201312 r ahojte chalani, konecne som sa dostal k pc, takze ideme, ideme Slovensko, skoda bratia ze to nevyslo, drzal som palce. nasi tiez hraju pozeratelny futbal, uz ked im o nic neide, tak sa vtedy zobudia
Září 6, 201312 r ani jeden futbal som nevidel,len som pozrel výsledky na TXT ...výsledky ma prekvapili,či už milo (SVK) alebo nemilo (CZ)
Září 7, 201312 r Já se na ten fotbal dívat nechtěl, ale nakonec jsem se přemluvil.......a neudělal jsem dobře.
Září 9, 201312 r pekne víítam ..ďalší člen do debaty? ano, lenze mal som smolu, prehral som suboj o pocitac, zato pri telke som poctivo fandil nasim. Nakoniec sa vyplatilo, aj ked uz im o nic nejde Edit: Ale ten gol Armenska bol pekny veru. Upraveno Září 9, 201312 r od Marekbaty
Září 9, 201312 r hm, tak iskierka áno. Reálne to nedajú ani zajtra, na výhru to nevidím,hocako som optimista (bodaj by som sa mýlil). Zas Srbi tiež nie sú blbí, tentoraz to bude iné, naši musia, srbi môžu .
Září 9, 201312 r no ono to tí Bosniaci asi trošku podcenili ten prvý zápas..to nič nemení na tom,že sa dalo na ten futbal pozerať (teda tak som počul aj od zarytých protifanúšikov )
Září 10, 201312 r tak futbalik to bol veľmi pekný, to áno. Uvidíme, čo dnes. Držím im palce, ale som pesimista
Září 10, 201312 r tak to u mňa nehrozí, pri takejto príležitosti moja milá polovička nemá šancu , tak držme palce
Září 10, 201312 r ani ten malý kuk nebol ..góly som videl v nočných správach..škoda toho ..takže STOP pre nás a aj bratov čechov
Září 11, 201312 r no, nepovedal som , ale zato držali sa statočne, nemajú sa začo hanbiť ako po iné zápasy, snáď túto kvalifikáciu dohrajú so cťou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.