Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no mne ostanú pozerať len Češi,lebo našich nemám kde...nech si to TV Dajto nechá  :kol-25:

ja mam skylink, taze dajto tam mam :kol-47: , ale zas tych nasich komentatorov nemusim vôbec (samozrejme cest vynimkam)

komentátorov ešte daj-daj,ale tí spolukomentátori...ach jáááj  :kol-48:  Borbély,Greško a spol.

Ale gól to byl hezký.

To ano, pro nás ovšem do nesprávné brány. :kol-28: 

Stav v poločase nezměněn...

70 minuta 1:1

Ajajaj, 1:2 v 90. minutě...

Konečný výsledek:  ČR: Arménie 1:2

Takže konečná... :kol-32::kol-26:

Upraveno od Pawouk

ahojte chalani, konecne som sa dostal k pc, takze ideme, ideme Slovensko, skoda bratia ze to nevyslo, drzal som palce. nasi tiez hraju pozeratelny futbal, uz ked  im o nic neide, tak sa vtedy zobudia :kol-47:

Ale gól to byl hezký.

pekne víítam :D ..ďalší člen do debaty? :)

ani jeden futbal som nevidel,len som pozrel výsledky na TXT ...výsledky ma prekvapili,či už milo (SVK) alebo nemilo (CZ)

Já se na ten fotbal dívat nechtěl, ale nakonec jsem se přemluvil.......a neudělal jsem dobře.

to premluvanie muselo boliet :D

pekne víítam :D ..ďalší člen do debaty? :)

ano, lenze mal som smolu, prehral som suboj o pocitac, zato pri telke som poctivo fandil nasim. Nakoniec sa vyplatilo, aj ked uz im o nic nejde  :kol-32:

Edit: Ale ten gol Armenska bol pekny veru.

Upraveno od Marekbaty

myslíš,že malá iskierka ešte žije..aspoň na baráž :)

hm, tak iskierka áno. Reálne to nedajú ani zajtra, na výhru to nevidím,hocako som optimista (bodaj by som sa mýlil). Zas Srbi tiež nie sú blbí, tentoraz to bude iné, naši musia, srbi môžu  :kol-31: . 

no ono to tí Bosniaci asi trošku podcenili ten prvý zápas..to nič nemení na tom,že sa dalo na ten futbal pozerať (teda tak som počul aj od zarytých protifanúšikov :D )

tak futbalik to bol veľmi pekný, to áno. Uvidíme, čo dnes. Držím im palce, ale som pesimista  :kol-28:

zasa to dáva DAJTO??

jo, ale zase môžeš pozrieť bratov, tí hrajú s itálii, to by mohla byť dobrá bitva  :kol-47:

tomu ver,že sa budem snažiť pozerať,len či ma neprevalcuje manželka aj FARMOU :D

tak to u mňa nehrozí, pri takejto príležitosti moja milá polovička nemá šancu  :kol-32: , tak držme palce

no uvidím,ako sa dohodneme  :kol-35:  ...tie prekliate reklamy mi hrajú do karát  :kol-27:

hmm, tak dúfam, že sa k tomu dostaneš aspoň na malý "kuk", Slovensko do toho !!!!

ani ten malý kuk nebol  :kol-29:  ..góly som videl v nočných správach..škoda toho ..takže STOP pre nás a aj bratov čechov  :kol-94:

no, nepovedal som  :kol-26: , ale zato držali sa statočne, nemajú sa začo hanbiť ako po iné zápasy, snáď túto kvalifikáciu dohrajú so cťou

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.