Marekbaty Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 no síce som nepozeral, ale poctivo sledujem - viem o tom , zaslúži si to ináč futbal začal až od 30 minúty, už som chcel ísť spať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 a já,že už chrníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 http://hn.hnonline.sk/sport-121/svetovy-futbal-zlty-travnik-a-tropicke-horucavy-to-je-manaus-620952 ešte chýba Antarktída,Sahara a nekonečný vesmír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 nie, ale pôjdem po polčase , ráno si to prečítam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 hej, niečo som čítal - hráči si zaslúžia obdiv každopádne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 ja to dopozerám ...ráno vstávam len o siedmej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 rozhodla Balloteliho hlavička, aký bol druhý polčas? hore som už od 6:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 no síce som nepozeral, ale poctivo sledujem - viem o tom , zaslúži si to ináč futbal začal až od 30 minúty, už som chcel ísť spať až od 30.minuty? sakra...to jsem si řekl, že vydržím do 30. a pak vypnu tv a taky se tak stalo nebavilo mě to....Urug-Kostarika to bylo jiný kafe. Jinak se už těším na zítra Německo-Portugalsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 tak to si teda nevychytal, ja som pre zmenu nepozeral Urg. - Kost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 aký bol druhý polčas? hore som už od 6:00 bolo to pozerateľné ... ....ale ranné vstávanie bolo utrpením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 vedel som,ze ten Pepe je vypatlany,ale dnesny zapas ma len v tom utvrdil.. pisane z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 ako súhlas, pozeral som to na čt šport a tam zaznel názor, že rozhodca mohol dať aj žltú kartu a riešiť to napomenutím - k čomu sa skôr prikláňam, takto tou červenou :banned:položil celý zápas do múky a už sa len dohrávalo ad pepe: známa firma, tomu veľa netreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Borci z Pyrenejského poloostrova dostávají pěknou sodu - napřed ESP a teď nagelovaní Portugalci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 (editace) boze to je nuda ten zapas IRN-NIG pisane z mobilu Editováno: 16. Červen 2014, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Borci z Pyrenejského poloostrova dostávají pěknou sodu - napřed ESP a teď nagelovaní Portugalci...Nemci su ako parny valec pisane z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Německo-Portg jsem nestihl, musel jsem s mladou urgentně na chirurgii do nemocnice...ale dle výsledku pěkný klepec dnes už nic není, což je na druhou stranu dobře, alespoň se mi bude zítra ráno do práce krásně vstávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 pěkně Němci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 (editace) tak to bol rychly gol Editováno: 16. Červen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Německo-Portg jsem nestihl, musel jsem s mladou urgentně na chirurgii do nemocnice...ale dle výsledku pěkný klepec dnes už nic není, což je na druhou stranu dobře, alespoň se mi bude zítra ráno do práce krásně vstávat ja som tiež končil týmto zápasom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Belgičania to v závere otočili, čakal som, že sa lepšie oprú do Alžírčanov, no ale 3 body sa počítajú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 a to,že vraj patria Belgičania medzi piatich TOP favoritov ...uvidíme,turnaj len začína BRA-MEX → pre mňa príjemné prekvapenie od MEX ...páčili sa mi idem teraz kuk na HOL-AUS a večer sa pozrieme na znovuzrodenie ESP ...či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Aby jim Chile nedalo za vyučenou. Mám to teď taky puštěný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Ovšem toto není moc dobrá vizitka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 to je tak,keď sa všetko robí na poslednú chvílku ...hlavne,že to je v BRA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Pěkný, 1:1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.